Szépüljünk

Nedves törlőkendőket teszteltünk

Hosszabb családi utazás vagy napi rutin tömegközlekedés. Szétolvadt csoki az autóban vagy kétes tisztaságú korlát a villamoson. Lássuk, melyik nedves törlőkendővel ússzuk meg az utat szárazon.

SauBär nedves törlőkendő dinnyeillattal

Nem titok, hogy ezzel az émelyítő és semmiképp sem dinnyére emlékeztető illatú kendővel az apróbbakat célozták meg. Szerencsétlen méretre szabták a kendőket – a túl hosszú, ám keskeny darabokat pillanatok alatt tovább nyújtjuk, így lehetetlenné válik a rendeltetésszerű használat. Azt elismerjük, hogy valóban puha tapintású, és mivel alkoholmentes, a gyerkőcök maszatos pofiját is nyugodtan letörölgethetjük vele – nekik talán még az agresszív illat sem lesz tolakodó. Helyes, mackófigurás tasakos kiszerelése ideális utazáshoz.

Ára: 99 Ft/5 db egyesével csomagolt
Ára: 99 Ft/5 db, egyesével csomagolt

 

L’Occitane Verbena Refreshing Towelettes

Nemcsak küllemében tetszetős kedvelt francia márkánk, de a kendő anyaga is igen finom, pihe-puha. Nedvességét sokáig megőrzi, ezzel alapos tisztítást tesz lehetővé, ráadásul semmiféle ragacsos érzést nem hagy a bőrünkön. Illata diszkréten citrusos, nagyon kellemes. Teljes egészében természetes anyagokból készült, ezért nem okoz irritációt.

Ára: 1590 Ft/ 15 db
Ára: 1590 Ft/15 db

 

Balea illatosított, szenzitív nedves törlőkendő

A praktikus, egyesével csomagolt kendők kellemes, virágos illatúak, a frissesség érzetét keltik. Erős, masszív anyagból készültek, akarattal sem tudtuk őket elszakítani. Sokáig megtartják a nedvességüket, nem száradnak ki, így alapos tisztítást tesznek lehetővé. Száradás után ugyan nem ragadt a kezünk, de nagyon enyhe diszkomfortérzetünk azért maradt.

Ára: 449 Ft/8 db egyesével csomagolt
Ára: 449 Ft/8 db, egyesével csomagolt
Ára: 449 Ft/8 db egyesével csomagolt
Ára: 449 Ft/8 db, egyesével csomagolt

 

Bradoman fertőtlenítőkendő

Kicsit kilóg a sorból ez a darab, nem mindennapi használatra tervezték, sokkal inkább fertőtlenítőszerként, mint tisztítókendőként funkcionál. Mivel hatékony védelmet nyújt baktériumok és vírusok ellen is, jó hasznát veszed például, ha kórházakban, rendelőkben jársz. Habár komoly fertőtlenítő hatással bír, illata nem irritáló, nem „kórházi” szag. Tapintása kellően nedves, anyaga nem szakad, ráadásul az ára is igen baráti – mindenképpen dobogós versenyző.

Ára: 199 Ft/5 db egyesével csomagolt kendő
Ára: 199 Ft/5 db egyesével csomagolt kendő

 

Duchesse nedves törlőkendő Aloe verával

Sajnos több szempontból sem túl praktikus ez az alkohol- és színezőanyag-mentes termék. Már kicsippenteni sem volt túl könnyű a kendőket, hiszen a csomagoláson nincs se hajtogatás, se perforáció – csak többszöri próbálkozásra jártunk sikerrel. Első pillantásra meglepően nedvesnek (buborékos) tűntek a kendők, ám ez csak illúzió – használat közben szinte azonnal kiszáradtak, így kéztörlésre sem voltak alkalmasak, de legalább kellemetlen, ragacsos érzetet sem hagytak maguk után.

Ára: 225 Ft/25 db
Ára: 225 Ft/25 db

Ebelin nedves törlőkendő Aloe verával

Mérete pont ideális, könnyedén kiszedhető a zacskóból, így utazáshoz kifejezetten ajánlhatjuk. A kendő anyaga picit sprődebb az eddigiekhez képest, icipicit kemény, igaz, emiatt masszívabb is. A fertőtlenítéshez sem alkoholt, sem klórt nem tartalmaz, így nem szárítja a bőrt, az Aloe vera pedig antiallergén hatású. A használat első pillanataiban habzónak tűnt, és enyhén ragacsos érzés maradt utána a kezünkön.

Ára: 249 Ft/ 25 db
Ára: 249 Ft/25 db

Üzletlista:
• SauBär, Balea, Ebelin, Bradoman: dm-drogériák
• Duchesse: Müller-drogériák
• L’Occitane: L’Occitane

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top