Szépüljünk

5 trendi illat

A divat a parfümöket sem kerüli el. Az aktuális trendeket követve nemcsak az egyedi kompozíciók kápráztatnak el minket, hanem a nagy klasszikusok aktualizált variációi és a limitált kiadású illatok is.

Bátor piros – Carolina Herrera „CH”

Az illatot Carolina Herrera – vele azonos nevet viselő – lányának az inspirációi alapján a Maestro Parfumer díjra is jelölt Olivier Cresp készítette, akinek a jázmin a kedvenc illata, és egy lakatlan szigetre a barátai mellé pacsulit is vinne magával.

Egy igazi világpolgár illata! India, Andalúzia, Calabria, Venezuela, London, New York, Barcelona és Madrid ihlette az új parfüm készítése során Carolinát. Egyszerre friss, keleties, virágos és édes. A jellegzetes vörös csomagolás tökéletesen kifejezi a nők vágyait, és arra inspirál, hogy vállald és bátran éld meg az életed minden pillanatát.

Carolina Herrera „CH
Carolina Herrera „CH” – EDT, 30 ml, 13 500 Ft

 

Érzékeny, de cseppet sem megalkuvó rózsaszín – Prada Amber Tendre

Válassz a párodnak is új illatot!

♦ 7 új, izgalmas férfiillat nyárra »

Vibráló, pazar, mégis könnyed illat. Az ámbrás jegyeket citrusok (olasz citrom, mandarin) és cédrusfa frissíti, és szilva teszi könnyeddé. Az indiai szantálfa gondoskodik az illat mélységéről, csodásan harmonizálva egy leheletnyi jázminnal.
Szeretem, ha egy parfüm üvege teret enged az illatnak, amelyet magában rejt, így nagyon szeretem a Prada üvegét is. Semmi csilli-villi, csak határozottság, a klasszikus értékek tisztelete rengeteg finomsággal. Az üvegen átsejlő rózsaszínnek ez az árnyalata pedig maga a csoda: egyszerre nőies, finom, szofisztikált és egyedi. Na meg trendi, de ez már tényleg csak ráadás.

 Prada Amber Tendre - edp 30 ml, 15 900 Ft
Prada Amber Tendre – EDP, 30 ml, 15 900 Ft

 

Hódolat a lilának – Celine Dion Spring in Provence

Ez egy meleg, virágos-gyümölcsös, boldog illat. A fejjegyben a passiógyümölcs korianderrel és bergamottal elegyedik. A szívillat igazi virágos parádé lonccal, ibolyával, mimózával és fügefavirággal. Az alapillatban felsejlő pézsma garancia a nőiességre. A limitált kiadású illat csomagolása a megalkotását ihlető provence-i tájat idézi, az átlátszó üvegben a parfüm üde zöld színe a tavasz frissességére utal.

Celine Dion Spring in Provance - edt, 50 ml, 6 599 Ft
Celine Dion Spring in Provence – EDT, 50 ml, 6599 Ft

 

A fehér tisztasága – Cacharel Noa Dream

Ugye veled is előfordul, hogy bármennyire is szereted a pörgést, egy kis nyugalomra vágysz? Nem biztos, hogy végleg képes lennél kiszállni a „zizi” világból, de feltör benned a vágy, hogy elutazz a világ egy zajoktól mentes pontjára, és egy pici belső békét teremts. Ezeket a pillanatokat rejti magában az új Cacharel-illat: a tisztaságot és a nyugalmat. Könnyű, lágyan édes illat jázminnal és ámbrával.

Cacharel Noa Dream - edt, 30 ml, 10 300 Ft
Cacharel Noa Dream – EDT, 30 ml, 10 300 Ft

 

Lágy pasztellárnyalatok – Estée Lauder Pleasures Splash

A melegben sokszor vágysz felüdülésre és könnyed illatokra. Mindkét vágyadat kielégítheted a hatalmas sikereket maga mögött tudó Pleasures új illatvariációival. Az alapillat összetéveszthetetlen illatelegye a liliomnak, a bazsarózsának, a jázminnak és a rózsaborsnak. Mindhárom Splash fátyolos könnyedséggel idézi az alapokat. A Baie Rose Peony a zöld levelekkel, a Jasmine Violet az ibolyalevelekkel és az uborkával, míg a Sandalwood Amber a naranccsal és a cirommal kiegészítve frissít. A nagy üveg és az öntős kiszerelés is arra buzdít, hogy nyugodtan használd bőkezűen az illatokat.

Estée Lauder Pleasures splash - kölnivíz, 240 ml, 14 500 Ft
Estée Lauder Pleasures Splash – kölnivíz, 240 ml, 14 500 Ft

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top