Szépüljünk

3 nyárköszöntő szépségtipp 6 újdonsággal

Hidd el, napokon belül tomboló nyár lesz! Az "alig ruhák" pedig szép bőrt követelnek – tőled is.

Hidratálókra lesz szükséged!

A bőröd a melegben könnyű, vizes krémekre vágyik. Ilyenkor olyan krémek esnek jól, amelyek gyorsan felszívódnak, selymessé teszik a bőrödet, de semmiképpen nem ragadnak vagy fénylenek.

  • A borsos ára ellenére remek befektetés – sokáig elég, nagyon hatásos, és akár a napozóarckrémet is helyettesíti – a La Prairie tengerbiológiai kutatások eredményeit felvonultató hidratálója, amely mostantól már fényvédő faktort is tartalmaz. A húszas-harmincas éveikben járók számára kifejlesztett krém lágy állaga és „vékonysága” önmagában is üdítő. A hidratálásról a sóvirágkivonat gondoskodik (a lipidréteg erősítése révén), míg a káros sugarak elleni védelmet a plankton- és algakivonatok erősítik. A tengerihínár-fajok kivonata fokozza a bőr feszességét, a mezeizsurló- és ginszengkivonat a glicerinnel, a shea vajjal és a panthenollal együtt segíti a bőr hámrétegének regenerálódását. Bár nem napozókrém, nyugodtan használhatod akár napozáshoz is.
    La Prairie - 50 ml, 42 800 Ft
    La Prairie – 50 ml, 42 800 Ft
  • Manish Arore 1997-ben készíti el az első kollekcióját. Az indiai sikerek után 2005-ben a Miami és a London Fashion Weeken szerepelve berobban a nemzetközi divat világába, 2007-ben már Párizsban is tapsolnak neki. Együttműködik tervezőként a Reebokkal és a Swatchcsal, a kozmetikumok világában dolgozott már a MAC-kel, és most a Nivea kötött vele szerződést.

    Igazi jolly joker a Nivea Soft krém! Szeretem, mert a jojobaolajnak és az E-vitaminnak köszönhetően egyszerre testápoló és kézkrém, de akkor sem kell kétségbeesned, ha arckrémet elfelejtettél betenni az úticsomagodba, mert kiválóan helyettesíti azt is néhány napon át. Ráadásul az anyukád és a párod is szívesen kéri kölcsön a semleges, mégis finom Nivea-illata miatt. Már hagyomány, hogy nyárra limitált kiadású csomagolásban kerül a polcokra. Idén egy dinamikus indiai divattervező, Manish Arore tervezte a tégely mintáját.

    Nivea Soft krém - 200 ml, 1 400 Ft
    Nivea Soft krém – 200 ml, 1400 Ft
Hagyd, hogy a lábad előtt heverjen a világ!

Vállald a nőiességedet, de ne feledd, hogy gondos ápolással kell kiemelned a lábad szépségét. A szőrtelenítés mellett a krémezésé a főszerep.

A Gillette által világszerte végzett kutatás eredménye:

  • 461 millió nő használ borotvát,
  • 39 millió nő elektromos borotvát használ,
  • 131 millió nő szőrtelenít krém, gyanta, epilátor vagy más módszer segítségével.

Ha a borotvahívők közé tartozol, nem kérdés, hogy lelkesedni fogsz a Gillette újításáért, és a gyantázók népes táborának is jó tudni a létezéséről, mert egy váratlanul jött „jelenés” esetén pillanatok alatt hibátlanul szőrtelen lábakat varázsol. Az öt pengének, a krémezőcsíknak és a rugalmas borotvafejnek köszönhetően a Venus Embrace a térden és a bokánál is biztonságosan használható, ami nem utolsó szempont, mert egy sebet rejtő ragtapasz tönkreteheti a szőrtelenítés eredményét napokig. Ha biztosra akarsz menni, használj dús habot képező Satin Care borotvazselét, amely avokádókivonattal ápolja a bőrödet. A borotva 3799 Ft, a borotvazselé xxx Ft.

Venus Embrace - 3 799 Ft
Venus Embrace – 3799 Ft
Satin Care borotvazselé
Satin Care borotvazselé

 

Hiába a szőrtelen láb, ha cserepesen száraz! Az egész tested, így a sima lábad folyamatos hidratálásáról gondoskodhatsz, ha kipróbálod a Garnier vízmegkötő testápolóját. Már tudjuk, hogy a hidratálás lényege nem a bevitt víz, hanem a bőrön belüli nedvesség megtartása. A hydro-urea nevű összetevőnek köszönhetően – rendszeres használattal – nagyban javíthatod a bőröd nedvességmegtartó képességét. A 250 milliliteres változat 1099 Ft, a gazdaságosabb nagy kiszerelés 400 milliliteres, és 1499 Ft az ajánlott fogyasztói ára.

Garnier Vízmegkötő testápoló
Garnier vízmegkötő testápoló
Bátran vállald a sörényedet!

 

A hajszálakat felépítő rostokban található hidrogénkötések határozzák meg, hogy a hajszál egyenes, göndör vagy hullámos. Bár kihúzhatod szárítás során a hullámokat, amikor a hajadat nedvesség éri, újra begöndörödik. A göndörödést gátló termékek a hajszálak felszínén olyan védőréteget képeznek, amely megakadályozza, hogy a párás levegőből a nedvesség a hajszálak belsejébe jusson.

Most nagy divat a nőies, kibontott, hosszú haj, akár göndör, akár egyenes. A csigák akkor a legszebbek, ha a mosás és a balzsamozás után a természetre bízod a szárításukat. Ám a hullámos tincsekből nem könnyű egyenest varázsolni. Alaposan meg kell érte dolgoznod, amit a legjobb már a mosásánál elkezdeni. Nagyban megkönnyíti a dolgodat a NIVEA új hajápoló termékcsaládja, amelyet kifejezetten erre az esetre fejlesztettek ki. A Straight & Easy fantázianevű hajápolók nemcsak a haj kiegyenesítésében, hanem a simaság megóvásában is segítenek. A termékek illékonyszilikon-tartalma a kifésülést könnyíti, míg a nem illékony szilikonok a hajszálak felszínén vízzáró réteget képeznek. A Nivea Straight & Easy sampon és balzsam 795 Ft, a hajegyenesítő krém (még a nedves hajra kell felvinned) 1120 Ft.

Nivea Straight&Easy
Nivea Straight & Easy
Nivea Straight&Easy
Nivea Straight & Easy

A göndör-egyenes probléma mellett a „vékony szálú, lelapul” gond foglalkoztatja a nők nagy részét. Veled is előfordul, hogy a nagy gonddal formázott és szárított frizurád másnapra úgy összeesik, mintha soha nem használtál volna dúsítóhabot? Neked találták ki a Wellaflex újdonságát, a 2nd Day Volume hajhabot. Ha ezt használod, akkor még másnap is megfelelő lesz a frizurád, elég egy kis borzolás reggel.

Wellaflex - 2nd Day Volume hajhab
Wellaflex – 2nd Day Volume hajhab

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top