Szépüljünk

7 új, izgalmas férfi illat nyárra

Egy kis izgalomra vágysz? Mit szólnál egy új illathoz a párodon? Nem csak ő, te is örömödet leled majd a friss, erőt sugárzó illatfelhőben

A városlakó férfi – DKNY Men

A legújabb női illatokról itt olvashatsz:

♦ 5 trendi illat »

Donna Karan új férfi illatának a csomagolásáról (az Empire State Building és környéke felhős látképe) és az üvegéről (New York egyik jellegzetes épülete, a „vasalóház” ihlette) is azonnal New York City jut eszünkbe. Az illat maga a férfiasság, a frissesség, a határozottság, a magabiztosság, vagyis mindaz, amivel mi magunk is felruháznánk kedvenc hősünket, ha a világváros sikeres férfiját képzeljük magunk elé. Mindez abból az összhangból ered, amit a férfias boróka és zsálya a lágy írisszel, levendulával és ibolyával alkot.

DKNY Men - Edt 30 ml, 9 400 Ft
DKNY Men – Edt 30 ml, 9 400 Ft

 

A szenvedélyes férfi-Ed Hardy Love&Luck

Egy igazi macsó akkor is levesz a lábadról, ha nem szaglik a teste. Épp ellenkezőleg, tökéletesen hangsúlyozhatja a férfiasságát egy jól megválasztott illattal. Az amerikai sztárdizájnerek elképesztő csomagolást, míg a t6apasztalt parfümtervezők lehengerlő illatot kreáltak, és megszületett az Ed Hardy új (második) illatpárja, a Love & Luck. A férfi illat vakmerően friss a mandarinnak, a bergamottnak és narancsnak köszönhetően. A zsálya és a ciprus különlegességet ad a férfias agarfa mellé. (Kizárólag a Douglas parfümériák forgalmazzák!)

Ed Hardy Love&Luck Men edt, 50ml, 14890 Ft.
Ed Hardy Love&Luck
Men edt, 50ml, 14890 Ft.

A magabiztos férfi- Diesel Only the Brave

Elég ránézni az üvegre, hogy tudjuk, nem egy könnyed, lágy illatról van szó, ez a parfüm azoknak készült, akik meg merik mutatni valódi arcukat. Azoknak, akiknek határozott elképzelésük van, és azt meg is valósítják. Az ökölbeszorított kezet formáló áttetsző üvegben az acélkék folyadék is az erőt szimbolizálja. A keleties, fás illatban felsejlik a narancs, a citrom és egy gondolatnyi viola is.

Diesel Only the Brave
Diesel Only the Brave

A kalandvágyó férfi – Davidoff Advanture Amazonia

A Davidoff a merész Advature illatával egy évvel ezelőtt lepte meg a férfiakat. Az első szülinap alkalmából pedig itt a limitált kiadású változat, az Amazonia, a pálmafa levelek fűszeres illatával erősítve. A frissességről a mate levél, az érzéki mélységről a perui cédrus gondoskodik.

Davidoff Advanture Amazonia - Edt 100 ml. 15 800 Ft
Davidoff Advanture Amazonia
Edt 100 ml, 15 800 Ft

 

A férfi, a kinek mindene a természet – DSQUARED2 He Wood Rocky Mountain Wood

Az új Wood parfüm nem pusztán a nevében utal a fára. A Sziklás-hegység ihlette illat klasszikusan fás jegyeket hordoz, megbolondítva a fehér bors gyengéd csípősségével, a kanadai liliom eleganciájával és az ibolya finomságával. Magától értetődően a csomagoláson is megjelenik a fa a természetes egyszerűségével

DSQUARED2 He Wood Rocky Mountain Wood - Edt 50 ml, 16 500 Ft
DSQUARED2 He Wood Rocky
Mountain Wood – Edt 50 ml, 16 500 Ft

 

Az elegáns férfi – Armani Code Summer Eau Fraîche

Ebben a limitált kiadásban az eredeti Armani Code friss, üde nyárias felhangokat kapott. Amikor először megérezzük az illatot, mintha a dél-olaszországban járnánk: a citrom, a narancs, a bergamot és a neroli illata üdítő élményt nyújt. Az olívalevél és a tárkony megfűszerezi, a rózsa és a cédrusfa lágyítja az illatot, míg végül megjelenik a keleties, fás jelleg. A nyárias, könnyed illathoz méltó a jeges fehér üveg, rajta a matt fekete kupak összetéveszthetetlenül férfiassá teszi a design-t.

Armani Code Summer Eau Fraîche - kölnivíz, 15 800 Ft
Armani Code Summer Eau Fraîche
kölnivíz, 15 800 Ft

 

Az öntudatos férfi – Lancôme Hypnôse Homme Cologne

A megszokottnál nagyobb, 100 milliliteres kiszerelésben került a polcokra a Hypnôse limitált kiadású nyári illata. A fejjegy narancsos-citromos összetevői, a szívjegy zöldfüves illata gondoskodik az üde, friss érzésről. A Hypnôs-ra jellemző csavart, áttetsző üvegben halványzöld folyadék utal a nyárias könnyedségre, kifinomult összhangban a csomagoláson feltűnő világoszöld betűkkel.

Lancôme Hypnôse Homme Cologne - kölnivíz, 100 ml
Lancôme Hypnôse Homme Cologne
kölnivíz, 100 ml

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top