Szépüljünk

Szépségtippek januárra

Ne hagyd, hogy elkedvetlenítsen a hideg, most annak kell örülni, hogy nem izzadunk és sokkal kevesebb a káros UV-sugárzás!

1. Használd ki, hogy semmi nem áll az elegancia útjában!

A Chloé parfüm üvegét valódi ezüstbevonat és a leghíresebb francia selyemkészítő műhelyben készített szalag díszíti. 24 méter szalag előállítása egy órát, egy üveg nyakának ezüstözése 3 órát vesz igénybe.

Melegben nagyon nehéz elegánsnak lenni: mindened izzad, pláne kiver a víz, ha a kosztümkabátra vagy a harisnyára gondolsz, a sminkket legszívesebben elfelejtenéd, és a parfüm helyett csak a dezodorra tudsz gondolni. Na de télen! Most még délután is tökéletesen fed az alapozód, a szemhéjfestéked sem folyik össze egy vonallá. A parfümök ideje ilyenkor jön el: nem párolognak őrült gyorsan, és a bőröd illata is visszafogottabb ilyenkor. Tipp: emeld ki kifogástalan külsődet egy szofisztikált illattal! Egy újabb illat jött – végre – Magyarországra, már itthon is megveheted a Chloé parfümjét. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor ez az illat maga a sikk. Egyszerre romantikus, fiatalos, elegáns.

Chloé – 30 ml EDP 12 925 Ft

 

2. Bánj kíméletesen a bőröddel!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mennyi „sokk” éri a bőrödet télen: hideg, szél, száraz benti levegő, légszennyezettség. Olyan sminktermékeket használj, amely tekintettel van a bőröd állapotára. Tipp: igazán hasznosak ilyenkor is az ásványi alapú termékek. A por állagú alapozó már bizonyított, most újabb cég rukkolt elő ilyennel. A Rimmel Lasting Finish Minerals púder alapozója több mint 95%-ban ásványi anyagokat tartalmaz. Tartósítószer-, illatanyag- és olajmentes. A hozzá tartozó apró, természetes ecsetkével a nehezen elérhető területeket is (mint az orr környéke és a szemzug) könnyen elérheted.

Rimmel Lasting Finish Minerals (1799 Ft)
Rimmel Lasting Finish Minerals – 1799 Ft

 

 

3. Vigyél színt a szürke napokba!

Ha igaz az, hogy egy igazi rúzs az illatával is lehengerel minket, nőket, akkor most nem fogsz csalódni: mint egy parfüm, három lépcsőben bontakozik ki a „lakkrúzs” illata is: először a bergamot és a licsi illatát érzed, aztán a rózsa, a málna és az alma elegye bontakozik ki, amit végül egy fehérszőlős vaníliás illatfelhő zár le.

A legsiralmasabb napokat és a legszürkébb ruhádat is fel tudod dobni egy jó rúzzsal. Minél krémesebbet választasz, annál kíméletesebb az ajkadhoz, de kétségtelenül hamarabb el is kenődik. Gyönyörűen kiemeli az ajkadat, ha pici fényt is teszel rá. Tipp: A Lancôme egyesítette a rúzst és a szájfényt, és megalkotta a lakkfényű ajakfestéket, a Laque Fevert. Rengeteg színpigmentet tartalmaz, ettől lesz intenzív a hatása, a szájfényszerű állaga kellemes érzetet biztosít. Bátran használhatod az élénk színt, mert speciális applikátorával nagyon könnyen lehet dolgozni, biztosan követni tudod majd a szád vonalát.

Lancôme Laque Fever - 7300 Ft
Lancôme Laque Fever – 7300 Ft

 

 

4. Élj a fehérítés lehetőségével!

A pigmenthibák kendőzésére a borús tél a legjobb időszak! Ilyenkor minimális ultraibolya sugárzás éri a bőrfelszínt, ezért a pigmenttermelés teljesen lelassul. A megfelelő krémek képesek a meglévő foltokat elhalványítani, és ezt az állapotot kell majd megőrizned fényszűrők segítségével, ha kisüt a nap. Tipp: Az idősebb bőr igényeihez is igazodó VICHY NEOVADIOL extra tömörséget adó arckrém pigmentfoltok elleni hatással rendelkezik. A téli napokon előbukkanó nap ellen is védelmet nyújt az UVB-szűrője, míg a folyamatosan jelen lévő káros sugarakat UVA-szűrője blokkolja.

VICHY NEOVADIOL - 6 899 Ft
Vichy Neovadiol – 6 899 Ft

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top