Szépüljünk

Ugye érdekelnek az új illatok?

Hát persze, hiszen nőből vagy. Bár illatmintát nem tudok küldeni neked, de bőséges élménybeszámolót öt újdonságról igen. Nézd át mindenképpen, már csak a jóltájékozottság érdekében is. Aztán ha kedvet kapsz, irány a parfüméria!

Mindig naprakész vagy a divat terén (is)?

Nehogy lemaradj valamiről!

♦ Hajtrend »

♦ Sminktrend »

♦ A lila az új fekete »

A New York-i éjszaka titkai – DKNY Delicious Night

Stílusosan a lila és a fekete gabalyodik egymásba, hiszen éjszakai csábításra hív az illat, és a legújabb trend szerint mit vennél föl erre a kiruccanásra, ha nem lilát? A buli kezdetét jelzik a fejjegyek: egyszerre fanyar és édes grépfrút, gyömbér és szeder. Ha egy kicsit feloldódtál, akkor nyitottabbá és befogadóbbá válsz, amihez remekül passzolnak a nőcis virágok, a frézia, az orchidea, a jázmin és a lila írisz. Ha már teljesen átadtad magad az éjszakának, akkor megjelenik a borostyán, a tömjén, a mirha, a pacsuli és a vetiver is. Innentől a buli befejezése már rád van bízva…

DKNY Delicious Night - EDP 50ml 13500 Ft
DKNY Delicious Night – EDP 50 ml, 13 500 Ft

 

Inkább diktálod, mint követed a divatot?

A szabadság szerelmeseinek – DSQUARED2 She Wood

Meghökkentően egyedi. Csakúgy mint a parfüm üvegének és kupakjának találkozásánál a fabetét. (Nem tudom, ez mennyire illeszkedik a fák védelméhez, de most tegyük fel, hogy amúgy is kivágott fák hulladékát használták fel, és kész.) Részemről nagy szerelem, mert pont olyan, mint én, aki sokszor fittyet hányok a trendekre, és halálos nyugalommal felveszek egy valaha alkalomra vett hosszú lila koktélruhát bakanccsal, és magamra kanyarítok egy meleg kendőt. Aztán úgy döntök, hogy jobban nézne ki, ha 15 centivel rövidebb lenne a ruha, tehát varrós fiók kinyit, és ott helyben kézzel felöltögetem. (Igen, miközben rajtam van. Miért?) Mivel úgyis mindenki meg fog nézni, ha lúd, legyen kövér alapon egy mélylila rúzs dukál hozzá. Na. Ilyen ez az illat. Persze az egyediség nem zárja ki, hogy egy cseppnyi esendőség rabul ejtse az összes valamirevaló férfit!

 

DSQUARED2 She Wood - EDP 30 ml 12200 Ft
DSQUARED2 She Wood – EDP 30 ml, 12 200 Ft

Örülsz az új divatnak, mert szerinted a csipke maga az érzékiség?

Cseppnyi luxus, cseppnyi csábítás – Bulgari Jasmin Noir

Tudtad? Az igen magasra megnövő tonkafa fája és kérge is illatos, amit leginkább a friss széna illatához lehetne hasonlítani.

Az arany és a fekete egyszerre elegáns és titokzatos. Pont ezt sugallja a nemesen egyszerű üveg, amelyet lehetetlen nem észrevenni. Pont olyan, mint mikor a ruhádon feltűnik egy csodás csipkerátét vagy éppen -betét. (Az a jó, hogy selyemmel, bársonnyal éppen olyan nőies, mint farmerrel.) Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem – különösen a fekete csipke – ráadásul leheletnyi intimitást is eszembe juttat. Amikor magadra fújod a parfümöt, a jázmin illatát megelőzi a gardénia, és néhány perc múlva finoman előbukkan a tonkafa illata is. Így lesz egész.

Bulgari Jasmin Noir - EDP 30 ml 13400 Ft
Bulgari Jasmin Noir – EDP 30 ml, 13 400 Ft

 

Szerinted is tuti a bunda övvel?

Fejedelmi ragyogás – s.Oliver Royal Edition

Az angyalkürt egyébként nem más, mint a hófehér angyaltrombita, amelynek igazán gyönyörű a virága, de jó tudni, hogy mérgező növény.

Lehet vitatkozni a szőrmékről, de egy biztos: ahol tombol a hideg, ott magától értetődő, hogy csak a prém nyújt kellő meleget, és passz. A cári Oroszország dúsgazdag urai bebizonyították, hogy az eleganciát télen sem kell száműznünk. A cári pompa ihlette divat ráadásul kortalan, egy fiatal lány a nagyi régi bundájában vagy egy tündéri szőrmekucsmában még ártatlanabbnak tűnik. És miért ne dobnád fel az egészet valami ütős fémbizsuval? Kiegészítésként pedig felteheted a koronát ezzel a limitált szériás, virágos, keleties illattal. A fekete bors és a szilva alkotta meghökkentően jó fejjegy után jönnek a virágok, az angyalkürt, a vaníliavirág és a liliom. Az elengedhetetlen alapjegyek (tömjén vanília, ámbra) nem nehézzé, csak kellően fenségessé teszik az illatot.

s.Oliver Royal Edition - EDT 30 ml 4490 Ft
S.Oliver Royal Edition – EDT 30 ml, 4490 Ft

 

 

Alig vártad, hogy hangsúlyozhasd végre a derekadat?

Ízig-vérig nőies – Beckham Signature Women

Victoria Beckham bemutatta a saját kollekcióját! »

Virágos, gyümölcsös és keleties, mert egyik sem hiányozhat egy olyan nő illatából, mint Victoria Beckham. Lehet fanyalogni, piszkálódni, de el kell ismerni, hogy ő nők millióinak diktálja a divatot. (Fel is merült bennem a kérdés a legújabb fotóit látva kétségtelenül ütős rövid hajáról, hogy vajon Katie Holmes mikor megy fodrászhoz?) És ez a divat abszolút nőies. Mint ez az illat is, amelyet a névjegyeként jegyez, és amelyben a cseresznye, az orchidea és a borostyán illata olvad össze tökéletes harmóniában. Egy testre simuló ruci és egy szuper tűsarkú méltó kiegészítője.

Beckham Signature Women
Beckham Signature Women

Parfüm.lap.hu »
Szépség.lap.hu »
Illatszer.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top