Szépüljünk

Íme a friss illatok!

Te is más illatot használsz nyáron, mint hideg időben? Jobb is ilyenkor nappalra kicsit frissebbre váltani, a langyos éjszakákon aztán jöhetnek a csábító fújnivalók is! Az üdítő nyári illatokról készült összeállításunkban új nevekkel és a kedvencek limitált szériás nyári változataival is megismerkedhetsz.

A nő, ha nyár van

Éppen hogy bemutatkozott Yves Saint Laurent talán legnőcisebb illata, az Elle, és máris itt a nyári, könnyített változat. Éppen annyira nőies, mint az alapillat, ám a rózsaszín bogyós gyümölcsök mellé csent gyömbér igazán frissé teszi. Csipetnyi pézsmaillat gondoskodik róla, hogy a csáberején se essen csorba. Elle Summer Fragrance EDT, 90 ml, 14 900 Ft.

 

Könnyed, mégis eleven

És még egy csipetnyi pirospaprikát is adjunk hozzá! Nem, ez a mondat nem véletlenül került ide a Süssünk-főzzünk-ből. Jil Sander idei nyári illatának komponálásakor került a képbe a fűszernövény, és nagyon jó helyre került: a bergamott, a frézia, a liliom mellé. Az alapjegyekben megbújó fűillat még inkább fokozza a parfüm nyári jellegét. A végeredmény pont olyan könnyeden elegáns, mint a divattervező nyári kollekciója, amely bővelkedik a fátyolos anyagokban. Jil Sander Style Summer EDT, 75 ml, 14 000 Ft.

 

Lenyűgöző, akár a pipacs lágy bujasága

A legnagyobb „orrok” egyike, Alberto Morillas alkotta a Flower by Kenzo eredeti illata után az idei nyári változatát is. Tökéletesen őrzi az eredeti illatjegyeket, de ha az utóbbi az olajfestmény, akkor ez a változat egy akvarell. Keveseknek áll jól igazán, de egy nagyon-nagyon szeretni való illat. Flower by Kenzo Summer Fragrance EDT, 50 ml, 13 000 Ft.

 

Éljen a retró!

A Diesel Fuel For Life nyári illatát úgy használod, ahogyan akarod. Te döntesz: ha akarod, akkor „öntögetős” az üveg, mint a régi időkben, ha akarod, akkor spray változatban használhatod (a dobozban megtalálod a becsavarható fújófejet). A meleg hónapokra citrusokat adtak a fincsi fekete ribizli mellé, és arannyal díszített kölnisüvegbe töltötték. Diesel Fuel For Life Cologne, 120 ml, 13 600 Ft.

 

Légiesen tiszta

A Trésor igazi klasszikus, már annyiszor bizonyított, és tartja a helyét a nagy kedvencek között. Most egy kis barack hozzáadásával könnyedebbé tették az illatát, és megszületett a limitált szériában kapható, barackos-rózsaszín nyári Sheer Fragrance. Az üveg nem változott, de a nyakán elhelyezkedő gyűrű tökéletesen áttetsző a könnyedségre utalva. Profi munka. Lancôme Trésor Sheer Fragrance, 50 ml, 16 600 Ft.

 

Természetesen üde

Nem csak a L’Occitane rajongókat fogja levenni a lábáról az új friss, nyári illat: a Citrus Verbena pont olyan, mint egy jeges limonádé a nagy melegben. A 4%-os töménységű frissítő permet fejjegyében a citrom mellett helyet kapott a grépfrút is, a szívjegyét a verbéna adja, amihez a cédrus biztosít alapot. L’Occitane Citrus Verbena, 200 ml.

 

Észvesztő szerelem

Nyáron valahogy minden megtörténhet. Mindenkit feldobnak a könnyed flörtök, de megeshet, hogy magával ragad a mindent elsöprő izzó szenvedély, amelyről tudod jól, hogy rövid ideig tart majd, de örökre emlékezni fogsz rá. És persze a régóta tartó kapcsolatok is magasabb fordulatszámra kapcsolnak ilyenkor. Ezeket a felhőtlen, boldog pillanatokat juttatja eszedbe a Love, s.Oliver új illata sok-sok gyümölccsel. S.Oliver Love Women EDT, 30 ml, 4490 Ft.

 

A koktélok szerelmeseinek

Sokan esküsznek a nyári estéken (is) a gin-tonikra. Most e szuper koktél ihlette vadiúj illatot is kipróbálhatjuk. Ha elég nyitott vagy, boldogan pörögsz és töretlen a jókedved, akkor ezt ne hagyd ki! Az illatkoktél összetevői: egzotikus gyümölcsök, lime, grépfrút, vízililiom, jázmin, frézia, cédrus és borostyán. Jöhet egy spricc? Gin Tonic Women EDT, 30 ml, 3990 Ft.

Hűsítő permet

A Biotherm tavaly egy „sárga” nyári illattal, az Eau D’Energie-vel ajándékozott meg minket. A narancsos, sárgabarackos, mandarinos illat mellett idén egy „kékeszöld”, élénkítő testpermet, az Eau Pure gondoskodik arról, hogy bármikor felfrissíthesd magadat. A lime, a kivi és a zöld tea garancia a felüdülésre. Ne úgy használd, mint a parfümöket, ezt a permetet az egész testedre fújd, mert a tonizáló hatása így érvényesül igazán. Biotherm Eau Pure, 100 ml, 9900 Ft.

 

Egzotikus kaland

Napsütéses, forró homokos tengerpartra repít a Cacharel nyári illata, mégpedig egzotikus vidékekre. Az illat szívjegyét a Tahitin nyíló gardénia, a Hawaii szigetén pompázó fehér orchidea, a ciklámen és a bazsarózsa elbűvölő kompozíciója alkotja. A friss, citrusos és kajszibarackos fejjegy a könnyedségről, míg az illat lapját nyújtó pézsma, vanília és szantálfa a meleg nőiességről gondoskodik. Cacharel Amor Amor Sunshine EDT, 50 ml, 11 300 Ft.

 

A romantika jegyében

Ugye te is szooktál néha álmodozni? Ha a lelked mélyén romantikus kalandokra vágysz, akkor már az új Miss Sixty-illat égszínkék dobozán röpködő pillangók látványa is arra csábít, hogy kipróbáld ezt az illatot. Nem fogsz csalódni, a málna, a csillaggyümölcs és a gyöngyvirág kombinációjából egy könnyed, lányos illat született. Miss Sixty Summer Collection EDT, 30 ml, 6999 Ft.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top