Szépüljünk

Júniusi szépségtippek

Új sorozatunkban minden hónapban aktuális szépségápolási tippeket adunk, újdonságokat mutatunk be, és különleges programokra hívjuk fel a figyelmedet.

Ne felejtsd el júniusban:

  • Szerezd be a napozószereket! Vegyél a kezdetekre magasabb faktorút és kevésbé erőset is, amelyet a már napsütötte bőrödre használhatsz. Ne feledkezz el a napozás utáni készítményekről sem!
  • Cseréld a krémedet erőteljesen hidratálóra, a bőrödnek leginkább erre lesz szüksége a melegben. Persze azt is ellenőrizd, hogy tartalmazzon fényszűrőt, hiszen még a borús napokon is erős lehet a káros UVA-sugárzás.
  • Ha nincs kedved hófehér bőrre felvenni a kivágott ruhákat, akkor használj önbarnítós testápolót, amelytől néhány nap múlva már nem fogsz sápadtnak tűnni.
  • Már nincs sok időd, de ne add fel a reményt: vannak gyors hatású cellulitellenes krémek!
  • Lehet, hogy a dezodorodat is érdemes erősebbre cserélni? Keress olyat, amely kíméletes a bőrödhöz, és szőrtelenítés után is tudod használni.
  • Gyakrabban foglalkozz a lábfejeddel, mert a szép szandik és papucsok csak hibátlan pedikűr mellett mutatnak jól!

Látogass el az Egészséges Bőr Központjába!

A Vichy a tőle már megszokott módon köszönti a nyarat: minden héten más budapesti helyszínen várja azokat, akik számára fontos, hogy megfelelően ápolják a bőrüket, és kellő gondossággal védekezzenek a napozás során. Megközelítőleg 15 percet vesz igénybe, míg kitöltünk egy kérdőívet és a műszeres bőranalízist követően meghallgatjuk a szakemberek ránk szabott tanácsát.

 

Helyszínek és időpontok:

– WestEnd City Center – 2008. 06. 14-ig

– Árkád – 2008. 06. 17. – 2008. 06. 21-ig

– Mammut – 2008. 06. 24. – 2008. 06. 28-ig

– Europark – 2008. 07. 01. – 2008. 07. 05-ig

 

Bobbi Brown Budapesten!

A profik már régóta várták, most végre itt van. Legyél te is az elsők között, akik kipróbálják június második felétől a Mammut II-ben, a Douglas parfümériában a Bobbi Brown márka termékeit. Bobbi Brown sminkmester 1991-ben New Yorkban debütált rúzsaival: barna bázisú rúzsok voltak tíz árnyalatban, és ezeket keverve korlátlan lehetősége nyílt mindenkinek az önmagához leginkább passzoló szín kikeverésére. A hatalmas sikert követően ma Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Afrikában is forgalmazza a termékeit: a dekorkozmetikumok mellett sminkeszközöket, arclemosókat, arc- és testápolókat, valamint illatokat is.

 

 

Bőrdiagnosztika a kamionban

A Garnier szervezésében „Törődés kamion” járja az országot. Érdemes meglátogatni, ha a közeledbe ér, mert egy professzionális bőrdiagnosztika után minden látogató személyre szabott bőr- és arcápolási tanácsokat kap.

A megállók:

2008. június 14–15.: Győr, Széchenyi tér

2008. június 17–18.: Eger, Eszterházy tér

2008. június 19–20.: Nyíregyháza, Kossuth tér

2008. június 21–22.: Miskolc, Hősök tere

2008. június 24–25.: Szolnok, Hotel Pelikán parkolója (Jászkürt utca)

2008. június 26–27.: Debrecen, Kossuth tér

2008. június 28–29.: Szeged, Széchenyi tér

2008. július 5–6. : Budapest, Margitsziget

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top