Szépüljünk

Parfümparádé tavaszra

Még éppen, hogy csak szirmot bontottak a virágok, de már elért minket az új illatár. Szexis, romantikus, foci vb-s. Ilyenek az új 2006-os tavaszi illatkompozíciók. Szerintünk.


 






 Hódítani vágyó nőknek…










Nina Ricci
L’Air du Temps
Coloured Doves Edition

A Paradicsom tarka galambjait kísérő csodálatos illat is megújult. Az új illat felszabadult, örömteli hangulatot közvetít. Egy békés tengerpartra repít minket, ahol a télikabátot végre tavaszi ruhára cserélhetjük. A könnyű, ragyogó, virágos illat esszencia az Earl Grey tea spontán frissességével kezdődik, amit a lótusz és a ciklámen csodás virágcsokra vesz körbe. Az egzotikus virágok a napsütötte liliom, gyöngyvirág és tiszta jázmin harmóniájával olvadnak össze. Végül a lágy Szent György fa, a krémes szantálfa és a sugárzó citromfa jegyei, valamint a fehér pézsma érzéki illata is feltárulkoznak.
Javasolt fogyasztói ár: 12.990,- Ft









NS 50 ml – 14.600,-








Illattippek







Avon Dreamlife
• Személyes aroma:
A parfümöt mindig meztelen bőrre – ne krémezzük, ne testápolózzuk – vigyük fel, így fejti ki a legjobban a hatását!
• Érzékeny orr: Ha új illatot használunk, ne a dekoltázsra vagy nyakra vigyük fel, hanem az alkarunkra spricceljük, mivel első pillanatban előfordulhat, hogy irritálja az orrunkat!
• Száraz bőr: a parfümök általában négy órán keresztül illatoznak a bőrön. Akinek száraz a bőre, arról még gyorsabban illannak el az aromák. Ilyenkor az „illatrétegezés” a legjobb megoldás: a parfümmel azonos tusfürdőt, testápolót és dezodort használjunk!
• Túladagolás: Túl sok parfümöt fújtunk magunkra? Nedves törölközővel töröljük át a bőrt, ez a hígítás legjobb módja!
• Megfelelő választás: Szánjunk időt a vásárlásra! Legalább tíz percre van szükség, míg egy illat felszívódik és kifejti a bőrünkön keresztül a hatását.

YSL Cinema edt

Mimosa. Tengerine és ciklámen: ez a három karakter egy új szerelmi történet megteremtője mely minden szívet megdobogtat. Peony, amarylis és jazmine: a királyi trió a harmónia jegyeit hordozza. Érzékiség és finomság emeli ki a tiszta illatot, fehér logo, aranyszínű árnyalatok kíséretében. Az ígéretes ragyogás…




YSL Paris Springtime, Roses Des Verges


Minden tavasz a rózsáról szól. Minden rózsa PARIS-ról.
És ez így van az Yves Saint Laurent parfümökkel 2002 óta… Egy elmúlaszthatatlan alkalom a tavasz érkezésével. Ez az az alkalom, amikor az YSL Paris összegyűjti a rózsa színeit egy limitált kiadásban. Egy rózsa, egy kivételes virág mely a kivételes nőt ünnepli, aki a párizsi elegancia és a korabeli romantika szimbóluma. Egy rózsa, mely a szerelem szimbóluma, a virág mely a szerelem városát személyesíti meg 1983 óta.








Paris Springtime, Roses Des Verges, 125 ml – 13.600 Ft









Celine Dion Belong Sparkling Edition


A egy új, modern, virágos illat, játékos és magávalragadó speciális kiadása a korábban sikeresen debütált Celine Dion Belong-nak. A mimóza, a friss ibolya és a borostyán felemelő illatjegyei egy nem mindennapi, meglepő és magávalragadó illatot varázsolnak. Ez a



parfüm Celine Dion eddigi legélénkebb kompozíciója, amely nyitott szívekre és felszabadult lelkekre talál bárhol a világon.


Adidas Tropical Passion

Gyümölcsös – virágos – fás illat aktív hölgyek számára. Ha élvezed az életet, szenvedélyesen és spontán módon élsz, szeretni fogod a mandarin, dinnye és az ananász szikrázó fejillatát. A narancsvirág és a magnólia elegyének egzotikus virágos szívillatát a tartós szantálfa és pézsma alapillata követi kihangsúlyozva nőiességed és felélesztve érzékeidet.



Új BVLGARI EDC

Az Eau Parfumée Au Thé Rouge intensive frissessége alatt egy érzéki szívjegy rejtőzik: a Roibois vörös teát Dél-Afrikából és a Yunnan vörös teát Kínából. Különlegessége, hogy a vörös tea először jelenik meg parfümben. Életteli, mély, természetes, kifinomult illat. A mélyben találjuk meg a gyökereket: a füge húsát, a dióbelet, a pézsmát. Igazi buja elegy.







Avon Exotic Beaches








Tudtad?








Au Thé Rouge EDC 100 ml ajánlott fogy. ára: 16.200,-

• Figyelmeztető illatok: Angliában újfajta próbálkozásba kezdtek, és illatokkal igyekeznek félelmet kelteni azokban, akik nem fizetik be időben a számláikat. Jó néhány felszólítást olyan aromakombinációval fújtak be, amelyekkel az ügyfeleket fizetésre ösztönzik.

• Stressz elleni illatok: A frankfurti repülőteret 1996 óta citrom- és mézfűvel illatosítják, ez nyugtató hatást fejt ki az utasokra.

• Munkakedvfokozók: Japánban a légkondicionáló berendezések segítségével különféle déligyümölcsök illatát permetezik a levegőbe, ami állítólag fokozza a dolgozók munkakedvét.


Avon Dreamlife bliss EDP



Romantikus virágos illat a szerelmes nőnek.
A virágok – mimóza, frézia, indiai rózsa szirmai és Bouvard-virág – illata tobzódik, melyet egy csipet rózsabors fűszerez meg. Az izgalmas gyömbér és édes vanília adja a parfüm alapját.


Avon Exotic Beaches kétfázisú EDT

Kétfázisú formulája egzotikus illatot és selymes simaságot kölcsönöz a bőrnek.
Rázza fel az EDT üvegét, hogy a 2 réteg összevegyüljön!









Avon Pur Blanca

Avon Pur Blanca EDT



Áttetsző, könnyű, légies és tiszta illat a gyengéd nőnek, aki belső harmóniát és lelki békét sugároz. Az illat az ózon-virágos kategóriába tartozik.
Az ilang-ilang, a fehér frézia és a menta aromája lágyan keveredeik a fehér rózsával, amit a vízililiom és a fehér babarózsa tesz különlegesen kifinomulttá. Majd a nőiességre a koronát a szantálfa, a pézsma és a napraforgó illata teszi fel.








Lancôme Miracle Summer

A szolíd csábításra készülőknek ajáljuk a Lancôme Miracle sorozat új illatát. Igazi vágyakat felkorbácsoló, friss fűszeres-virágos illat.
Külalakjában könnyed, légies. Ez a forma teszi még inkább nőiesebbé.


Eau D’Éte Rafratchissante 100ml
Ajánlott fogyasztói ár: 11.500 Ft










Nina Ricci Lucky Day, varázslatos és elbűvölő


Az esszenciában megmaradtak a Premier Jour már ismert, és kedvelt illatjegyei, mint a borsókavirág, a fehér cukrozott mandula, szantálfa és pézsma, melyek az új összetevőkkel vegyülve csodás illatkompozíciót alkotnak a bőrön. A mágikus fejjegy az alma, feketeribizli, pezsgő mandarin és a borsókavirág elegye. Szívjegybe lágy frissességet egy csipetnyi napraforgó, a csillagánizs, a frézia a lótuszvirág és a vad fehérlóhere csempésznek. Az alapjegyben az fehér cukrozott mandula ölelő melegségét a szantálfa, a pézsma és a tonkabab erősítik. A fehérhere szívalakú szirmai díszítik a friss rózsaszínű, tavaszi hangulatú üveget. Az illat csordultig tele van élvezettel, életörömmel és reménnyel, amit a doboz dekorációján látható képzeletbeli virágok is jelképeznek.

Ajánlott fogy. ár: 9.999,- Ft/ 100 ml






HUGO DEEP RED

A szélsőségek finom összhangja… ez az illat egyesíti a lendületet és az érzékiséget, az erőt és a nőiességet. Két ellentétes hatás kibékíthetetlen kettősségéből született meg a megismételhetetlen egyedi-ség. Az egyik frissítő, intenzív, élénkítő koktél, amely életet és energiát sugároz.
A másik a buja érzékiséget, az ösztönös nőiességet idézi, valóságos extázist jelent minden ér-zéknek.
Fejjegy: Élénk, ragyogó összhangzat, melynek alapja a fekete ribiszke és körte koktéljának gyümölcsös aromája, a calabriai mandarin és vérnarancs frissítő energiáival megbolondítva. Szívjegy: A különleges, Kelet-Indiában és a Himalájában honos „pillangóliliom” mély, érzéki nőiességet hív életre az illatkompozícióban, melyet visszafogott fűszeres felhangok zengnek körül. Alapjegy: Az érzékeket csábító, varázslatos fás aromák tökéletes összhangja a vanília és a pézsmás jegyek meleg, buja ágyán pihen. Száz és száz szóval idézhetnénk még ezt a varázsos élményt… de jobb, ha egyszerűen kipró-bálja… ha megérzi, rájön, éppoly rabul ejtő, mint maguk az érzéki gyönyörök…







 Párban….









WOMAN – EdT 20 ml 3 570 Ft – Deo NS 75 ml 2 380 Ft

PUMA Limited Edition Woman/Man


PUMA Limited Edition WOMAN egy fiatal, dinamikus illat, mely meglepően pezsgő és virágos. A fej jegynek a tangerine levelek és a japán yuzu friss, vibráló és enyhén fűszeres illatot kölcsönöznek. A szívillatban a jázmin a lótusz





MAN – EdT 30 ml 3 570 Ft – Deo NS 75 ml 2 380 Ft
virág és a bazsarózsa dominálnak és mindennek csipetnyi titokzatosságot ad az alapjegyben a pézsma és az ámbra keveréke . Vicces, valódi, szexi és őszinte.

PUMA Limited Edition MAN az érzékiség és a tiszta energia koncentrátuma. A fejjegy vibráló citrusos akkord, a ropogós cardamom, a bergamot és a levendula tiszta érintése. A szív az éltető, jázmin, muskátli és zsálya keveréke. Az alapillat cédrusfa, mammutfenyő, ámbra és pézsma robusztus elegye. Friss, hiteles és magabiztos.








 Pasiknak…











Paco Rabanne
Black Xs

A Kalábriai citrom, kalamanzi és zsálya az illat kompozíció előfutárjai. A Black XS fej és alapjegyei figyelemfelkeltőek, kontrasztot alkotnak, magukkal ragadnak. Mint ahogy a tetovált rózsa az üvegen, a betűk között úgy kelt feltűnést a szívjegyben a pörkölt cukros mandula illata, mely felismerhetővé, összetéveszthetetlenné varázsolja az esszenciát. A fahéj, a tolu balzsam és a fekete kardamon, valamint a pörkölt cukros mandula kiemelik a csendes harmóniát és élettel telivé varázsolják a száraz, modern fás jegyeket. Végül a palissander fa, a fekete ámbra, a pacsuli és az ébenfa adják a gyakran visszatérő dallamot….. a friss, pezsgő pillanatokat követően a Black XS felfedi érzéki oldalát.







212 Men on Ice


A menta, a vizes jegyek és a citrus az élet forrása. A bergamot, a szantálfa klasszikus aromájába gyömbért, fás jegyeket, szerecsendiót és gardéniát keverve az energizáló illat tisztán tartja az elmét, míg a szantálfa a férfiasságot hívja a felszínre. Ez a csodás elegy áttetsző pézsmával és a tömjén magával ragadó aromájával teljesedik ki revitalizáló, érdekes illattá. Az esszenciát érezve mintha egy jégbárba lépnénk. Azon férfiaknak ajánljuk, akik tudják, mi az érzékiség, és érzik, mikor kell hűs nyugodtságot kisugározniuk a legizzasztóbb helyzetekben is.






Herrera AQUA

Üvegének designja egyszerű; markáns, korabeli, modern vonalvezetés jellemzi. Az áttetsző üveg kékes-szürkés színe a briliáns ezüstszínű fújó fejjel kivételes kontrasztot alkot. A kivételes üveg belsejében különleges, a frissesség és az érzékiség tökéletes fúzióját megtestesítő esszencia lakozik.
A fejjegy: citrusos, vizes, friss, jeges bergamot, zeste mandarin, fügelevél, bambuszlevél. Szívjegy: zöld-fűszeres-aromás, neroli, francia levendula, kardamon, fehérbors, rozmaring. Alaapjegy: fás-ámbrás-pézsmás, vetiver, tonkabab.






Hugo Energise


Azon férfiaknak kínálja új illatát, akik saját szabályaik szerint élik életüket, és egyéni stílusuknak megfelelően alakítják azt. HUGO energise a Hugo férfi és az energia találkozása. Az energikus, fűszeres, fás illat tökéletes ellenszer a mindennapok egyhangúsága ellen. . A fejjegy fűszeres, friss, citrusos – csípős fűszerpaprika, mandarin, kamkvat, sárgadinnye, és friss kardamom alkotják. A szívjegy aromás, érzékeket felkorbácsoló – koriander levél, fehér frézia, borókabogyó és ambrette mag, míg az alapjegy fanyar, krémes bőr illatot áraszt, és keveredik benne a trópusi erdők ragyogó illata – indiai szantálfa, Jacaranda fa, nubuk bőr, szarvas bőr, kakaóbab és amirisz.







Adidas Victory League Eau de Toilette 50ml 3.399,- Ft
Adidas Victory League

Az adidas Victory League kifinomult, elegáns illat a magabiztos férfinak, aki hisz az egyéni teljesítményben, de tudja, hogy a győzelemhez a csapat erőfeszítései szükségesek.
Friss és érzéki, keleties, fás illat. Modern és jellegzetes – a tökéletes eszköz egyéniséged kifejezéséhez. A bergamott, a bazsalikom és a frissen vágott fű illatát egyesítő friss és aromás fejillatot egészíti ki a levendulával, körtével és fahéjjal fűszerezett szívillat. Mindezt a cédrus a vanília és a pézsma érzéki és férfias alapillata támasztja alá.









Korábbi írásunk

 Kis parfümtörténet




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top