nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Smink az új évre

Smink az új évre

A szilveszter és a partik az a pillanat, amikor még azok is kis sminkre, színre vágynak, akik egyébként nem élnek ilyesmivel. Hát mikor, ha nem most? Hát elõ a színekkel és a csillogással.
P.M.
f Ajánlom

Az első lépés itt is a megfelelő alap.
A bőröd színének, típusának megfelelő alapozóval kell indítanod, különben mindent elronthatsz. Ne felejtsd, hogy nem nappali fényhez fested ki magad, hanem sötéthez és lámpafényhez, így hát minden lehet egy kicsit túlzóbb a megszokottnál. Tüntess el bátran minden kis hibát, szem alatti karikát, és vékony réteg púderrel fixáld az eredményt.
Legkésőbb a második lépésben már muszáj eldöntened, milyen típust öltenél. Sminkelhetsz magadnak füstös, csábító szemeket, vagy éppen csillogó, ragyogó színeket is választhatsz. Esetleg a klasszikus vonalat is követheted, vörös ajkak, körmök, fekete szemkihúzás, hatalmas szempillák. Ez mindenkinek jól áll.

A fő, hogy néhány szabályt tarts be. Mi összegyűjtöttük neked a legfontosabbakat, tanácsokat és ellentanácsokat.

Amit igen:

• A fekete szemkihúzás és szempilla még akkor is jól fog állni, ha világos a bőröd.
Mielőtt kiválasztod a smink színét, már tudnod kell, milyen ruhát viselsz majd. Hétköznap bármilyen semleges szín megteszi szinte minden ruhához, de egy estélyi külsőnél nem árt az összehangolás, hogy az eredmény látványosabb legyen.

• Figyelj oda a szemöldöködre. Sokan nem tudják, hogy nem lehet tökéletes külsőt létrehozni tökéletes szemöldök nélkül.

• Próbálj ki egy csillogó pirosítót. Ha nem is használtál még ilyet, hidd el, hogy az ünnepi alkalommal még ragyogóbb leszel tőle.


Amit ne:

• Ne tegyél mindenhova csillámot. Ajkon, szemen, arcon, bőrön, ez már egy kicsit sok.

• Csak akkor használj műszempillát, szempillagöndörítőt, ha már igazán tudod, hogy kell. Különben az eredmény kiábrándító lesz.
Ne használj rúzst kontúrceruza nélkül. Vele sokkal szebb lesz az eredmény, és a rúzs is a helyén marad.
Megosztás Facebookon