nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Parti smink

Parti smink

Az arcunk legyen természetes, egészséges és sima. Ezt a hatást biztosítják azok az alapozók, amelyek visszaverik a fényt a bõr felszínérõl, és egyformán természetesnek, szexinek és tökéletesnek mutatják az arcot nappali vagy esti fényben.
NLCafé
f Ajánlom
A szem alatti karikákat korrektorral tüntessük el, de csak a belső szemzugtól az íriszig, vagyis a szem közepéig dolgozzuk el a világosítót. Ügyeljünk arra, hogy ne kenjük el a szem alatti teljes vonalban szét, mert olyanná válik a szemünk, mintha maszkot viselnénk.


Ha egész nap rohantunk és fáradtan készülünk a partira, akkor kerüljük a csillogó szemfestékeket, inkább a matt, vagy a rózsaszínes árnyalatok jöhetnek szóba. A porpirosítót ilyenkor cseréljük fel krémes hatásúra, ami nemcsak jobban tapad az alapozóhoz, nem lesz foltos az arc, hanem egész éjjel üde megjelenést garantál.


A szemet sminkeljük rafináltra, és ha csábítani szeretnénk, akkor kerüljük a világos árnyalatokat. Inkább a sötétebb, tompább, mélyebb színeket részesítsük előnybe. A füstös hatástól a szemünk fehérjére világítani fog, és őrülten szexivé válunk. De nagyon erotikus még a dzsungel zöld és a mogyoró kombinációja, amelyet megbolondíthatunk egy kis burgundi vörössel. A műszempilla az idei parti smink elengedhetetlen része.


Az ajkunk legyen telt és nedves hatású. Szerezzünk be fehér színű kontúrceruzát, és a felső ajak M-formáját emeljük ki vele. Ha világos rúzs mellett döntünk, akkor megjelenésünk angyaliságot, míg a sötétebb árnyalatokkal a szenvedélyt, a bujaságot sugalljuk.

Megosztás Facebookon