Szépüljünk

Kozmetikai segítség

A narancsbõr elleni harc összetett, és nem lehet tökéletes, ha nem használunk nap, mint nap anti-cellulit készítményeket.




Ehhez azonban először le kell radíroznunk a bőrünket, mert tavasszal rendszerint elhalt hámsejtek borítják testünket, amelyen keresztül nehezen tudnak felszívódni a hatóanyagok.

Zuhanyozás előtt vigyük fel a radírt először az alsó lábszárunkra, majd a combra, a fenékre, ezután jöhet a has, a mell és végül a karok. Ugyanebben az irányban körkörös mozdulatokkal erőteljesen masszírozzuk a bőrt, majd következhet a langyos zuhany.

Amikor megtörölköztünk, akkor a narancsbőr elleni zselét kenjük fel a combra, a fenékre, a csípőre, hasra, és akinek szükséges a karjára is. Ezek a modern termékek, mint amilyen az Avon Body narancsbőr elleni zseléje is, pillanatok alatt, masszírozás nélkül felszívódnak. Olyan növényi és speciális enzimkoktélokat tartalmaznak, amelyek ott hatnak, ahol a cellulit keletkezik.





Titkuk abban rejlik, hogy karcsúsítanak, leépítik a zsírt, feszesítik a bőrt, megerősítik az elgyengült támasztószöveteket, amelyek a zsírsejteket már nem képesek kordában tartani, és jól kiegészítik a táplálkozási, valamint edzésprogramokat.

Még jobb eredményt érhetünk el, ha a reggeli és az esti tusolás után is alkalmazzuk. A cellulit kúra azonban nem képzelhető el testmozgás nélkül. Sportra hetente három alkalommal szakítsunk időt, mely lehet úszás, vízitorna, biciklizés, terepfutás, callanetics, melyek fokozzák a vérkeringést és segítik a zsírégetést.





Amikor csak tehetjük a lift helyett használjuk a lépcsőt. Az ülő munkát végzők rendszeresen álljanak fel és egy picit sétáljanak. Ne viseljünk túl feszes ruhát, mert ez akadályozhatja a vérkeringést. Naponta legalább egyszer sokkoljuk a bőrünket hideg vízzel.

A fürdésnél használjunk masszázskesztyűt, vagy lufaszivacsot. Lábainkat ülő helyzetben soha ne tegyük keresztbe egymásra, mert ezáltal akadozik a vérkeringés és a már kialakult narancsbőr szembetűnővé válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top