Szépüljünk

Az utolsó simítások

A tisztálkodás és a bõrápolás csak akkor lehet teljes, ha azt lágy krémek, testápoló tejek vagy olajok bemasszírozásával fejezzük be.




Divatosak a testkrémek, melyek az ápoló tejekkel ellentétben több zsírt és ápolóanyagot tartalmaznak. De hála a modern technológiának, már ezek is gyorsan beszívódnak, és nem hagynak hátra a bőrön filmréteget. Újra kelendőek a bőrápoló olajok, ebből is a sprayváltozatok a kedveltebbek. Ezek a termékek intenzíven puhítják a bőrt, ugyanakkor nem válik tőle ragacsossá, könnyen beszívódnak, és selymes, vékony védőréteget képeznek a bőrön, amit alig lehet érezni.

A hatóanyagok is értékesebbé váltak, mostanában már ceramidokat tartalmaznak, melyek óvják a sejtek felépítését, a zsírsavakkal, a szójával, a szezámolajjal egyetemben.





Ez nagyon fontos a bőr immunrendszere számára és a nedvességháztartás egyensúlyához. Ahogy emelkedik a hőmérő higanyszála, úgy nyúlnak egyre többen hidratáló testápoló sprayk vagy a hidratáló hűsítőzselék után, amelyek leheletfinom védőréteget képeznek a bőrön, miközben nedvességgel látják el, és rendkívül decens az illatuk. A termékek népszerűsége annak is köszönhető, hogy nem kell masszírozni a bőrön, mert a permet egyenletes oszlik szét, és a finom porlasztásnak köszönhetően rendkívül gyorsan, nyom nélkül szívódik fel. Ráadásul a saját hátunkat is elérhetjük, mert ha úgy adódik, a készítményt fejjel lefelé is használhatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top