Szépüljünk

Narancsbõrkezelés – forradalmi módszerrel

Újabb fegyvert vetettek be a szépségiparban a kilók és a cellulitisz ellen. A módszer a nyugat-európai premier után hazánkban is rendkívül népszerû lett.

A cellulitis kialakulása a nőknél alkati sajátosság, a bőrfelület egyenetlen lesz, gyakran szürkés színezetű, erős víz- és zsírlerakódásokkal. Kialakulásának oka többek között a mozgáshiány, illetve az alsó zsírrétegeknek nem megfelelő vérkeringés. A cellulitterápia lényege a zsírsejtek lebontása a problémás zónákban, valamint a vérkeringés élénkítése.





Aki már látta a gépet, annak úgy tűnik, mintha a delikvens egy kindertojás közepén billegne, de ettől nem szabad megijedni. A bicikli egy vákuumkabinban áll, a vendég pedig pedálozik rajta. A hypoxiterápia legfontosabb eleme a vákuumkezelés. Az alacsony nyomáson működő HypoxiTrainer azzal, hogy fokozatosan „kiszívja” az oxigént, a problémás testrészek vérellátását stimulálja. Ezzel a módszerrel a zsírszövet leépítése négy-ötszörösére gyorsul. Javul a bőr állapota, csökken a narancsbőr, a fenék és a felsőcomb körmérete.

A módszer hatékonysága attól függ, ki hány éves, milyen edzettségi fokon áll, milyen típusú a zsírszövete, mennyi a lerakódott háj. Az ideálistól eltérő alkatúak is igen jó eredményeket érnek el, méghozzá rövid idő alatt. Ráadásul a testen – szerencsére – nem egyforma arányban mennek le a centik. Az eddigi fogyókúrákkal épp az volt a baj, hogy elsőként mindig onnan mentek le a kilók, ahonnan nem kellett volna. Mivel a mellkas kinn van a bicikliből, a mell mérete csak kis mértékben módosul. (Ezért használhatják a gépet szoptatós kismamák is!)





Egy kúra 10 alkalom; hetente 3-5-ször kell eljárni a megfelelő eredmény eléréséhez. A pluszkilóktól függ, hogy elegendő-e egy kúra, vagy többször meg kell ismételni. Ha egyszer valaki rendbe hozza magát, és mondjuk, jön a nyaralás vagy egy hosszabb hétvége pluszkalória-bevitellel, akkor azt havonta egy-két biciklizéssel kompenzálni lehet. Ez nem csodaszerkezet, hanem a test fizikai felépítésére alapozott sportolással egybekötött terápia. Az sem hátrány, hogy a vendég közben megszereti a mozgást, szervezete hozzászokik a fizikai igénybevételhez, lelke felfrissül. Megfiatalodott és megszépült külsejével, megnőtt önbizalommal szívesen iratkozik be egy fitneszstúdióba vagy konditerembe, és ott folytatja a nálunk megkezdett munkát.

A kívánt eredmény eléréséhez elég a bicikli használata, szigorú diéta nem szükséges – ugyanis nincs zsírégetés, ha nem viszünk be szénhidrátot. Ez nagyon fontos: bár csökkenteni lehet a bevitt a kalóriát, de enni muszáj a terápia, a biciklizés mellett. Végül egy fontos körülmény: nem csak maximálisan egészséges emberek vehetnek részt a terápián. Külön program van a gerincsérvben szenvedőknek vagy a térdműtéten átesetteknek. A vendégeken előzetes egészségügyi tesztet végeznek, hogy a terhelés mértékét megfelelően beállíthassák.

Hypoxitrainer stúdió
1054 Bp., Vajkay u. 1.
Tel.: 06-30/200-87-58

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top