Szépüljünk

Gyors formába lendülés

Az arcon kívül is vannak területek, melyek megkövetelik a velük való foglakozást. És itt nem a bicepszekre gondolunk. Lássuk csak, mik is azok.

A férfiak jól bírják a váltakozó vízhőmérsékletű sokkolást. A hideg-meleg váltózuhany kimozdítja őket a reggeli morcos hangulatból, de pompás ébresztőnek bizonyulnak azok a tusfürdők, melyek mentolt tartalmaznak, és a csiklandozó testradír is gyorsan felvillanyoz.





Ahhoz, hogy a lábak is jól nézzenek ki, kézbe kell kapni a sarokreszelőt, a tusolás vagy fürdés során felpuhult bőrt intenzíven kell dörzsölni, majd utána ápolókrémmel masszírozni, mely táplálja a bőrt, és megakadályozza kirepedését. A körmök reszelővel hozhatók csúcsformába, speciális körömvágóval gyorsabban megy a munka.





Tusolás után jöhet a kezek karbantartása, áztassuk a kezeket egy kis melegvízben, amibe tehetünk finom folyékony szappant, vagy tusfürdőt. Majd a felpuhult körömbőrt toljuk hátra, de ne vágjuk le, mert begyulladhat, vagy megvastagodik a köröm körüli rész. A körmök reszelését szárazon végezzük, mikrokristályos reszelővel. Ezután jöhet a kézápoló krém, amit finoman masszírozzunk a köröm körüli bőrbe is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top