Szépüljünk

Energizáló illatok

Nem lehet elég korán kezdeni, és ez fokozottan igaz az illatokra, melyekbe még a legszigorúbb tanárnõk sem köthetnek bele. Ez nem olyan, mint a festett haj. A tinik körében rendkívül népszerûek még mindig az uniszex illatok, amelyek frissességet kölcsönöznek a fiúknak és lányoknak egyaránt.




Ezek az illatok különböző érzelmeket váltanak ki úgy a viselőjükből, mint a környezetükből. De az illatok nemcsak a hangulatra gyakorolnak nagy hatást, hanem az agytekervények forgására.

Aki szeretné felturbózni az agyát, például a vizsga, vagy dolgozat idején, az ne számtalan csésze kávét, vagy teát igyon, hanem használjon olyan illatot, amit a parfümkreátorok speciálisan energizáló illatnak neveztek el.





Ugyanis ma már tényként mutatták ki azt, hogy a szürke agysejteket a leggyorsabban az illatokon keresztül érhetjük el, és olyan hatóanyagokat kombináltak egymással, amelyek befolyásolják az észbeli teljesítményt. Közben megteremtik a kiegyensúlyozottságot, ellazítanak, és a szív, a lélek nyitottá válik az új benyomásokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top