Szépüljünk

Ünnepi szupertippek

A következõ profi szupertrükkökkel egész éjszaka a ragyogás aurájába burkolódzhatunk, és másnap is fitten kezdhetjük a napot.





Csillogó dekoltázs

Rafinált ruhák, mély kivágások – a profik azt ajánlják, hogy nézzünk ilyenkor mélyen a púderes doboz fenekére. De mielőtt ezt megtennénk, végezzünk egy kis gimnasztikát, masszázst, hogy a dekoltázsunkat formába hozzuk. A dekoltázs hamar ráncosodó bőrének ünnepnapot jelent, ha olajos pakolással kényeztetjük. Az olajat ecsettel vigyük fel, fóliával takarjuk be, majd tegyünk rá meleg törölközőt és 20 percig lazítsunk. Végül néhány ütögető mozdulat után töröljük le a maradékot. Ezután dörzsöljük át melleinket jégkockával, a hidegsokk másodpercek alatt simává és élénkké teszi a bőrt. 





Igazi csillogó fellépésről gondoskodik az a púder, mely szikrázó gyöngyházrészecskéket tartalmaz. Az ultrafinom olajok ugyanakkor szabályozzák a bőr nedvességháztartását. De ugyanígy ápolnak az aranyos kompakt vagy gyöngyház testkrémek, csillámzselék, vagy roll-on-ok is. Aki igazán eredeti megjelenést szeretnek, azoknak javasolhatók az egyéjszakás, csillogó tetoválások, amelyeket finom ecsetkével kell felvinni a bőrre, és utána bepúderezni.






Csábító illatok


Az ünnepi készülés utolsó mozzanata a parfümözés. Aki ugyanolyan testkrémet és dezodort használ, mint a parfüm, az könnyű helyzetben van, és az illat intenzitása másnap reggelig egyetlen percre sem lankad. Aki “csak” az illatot viszi fel, annak ajánlott illatmentes dezodort és semleges illatú testápolót használni, hogy a parfüm összetevői maradéktalanul érvényesüljenek.






Energiaitalok


Erőt adó ital, hogy bírjuk az ünnepek előtti hajszát és este is formában legyünk: turmixoljunk össze 1 almát, 8 répát, fél céklát és adjunk hozzá pici gyömbért. Ha előző este kissé felöntöttünk a garatra, nem lesz másnap macskajaj, ha forrón kanalazunk el egy kevéske húslevest. Még hatásosabb, ha belekeverünk egy tojássárgáját is.






A leves visszaadja az elveszített sót, és elűzi a másnapos fejfájást. Jót tesz, ha paradicsomlét, hideg tejet egy kanál tormával, csipetnyi sóval, borssal összekeverünk, és lassan kortyolunk el. Régi bármixer trükk: forró kávét keverjünk el egy kevés citromlével, a fejfájásnak nyoma sem marad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top