Szépüljünk

A bõr õrei

Egyél inkább egy almát! – kiáltott fel anyánk vagy nagyanyánk, amikor gyermekkorunkban a csoki vagy a sütemény után nyúltunk. Közben felnõttünk, és önként vesszük körül magunkat vitaminokkal, ásványi anyagokkal kívülrõl és belülrõl, amelyek a bõrünk testõrei.




A vitaminok segítenek abban, hogy testileg, lelkileg fittek maradjunk, leküzdjük az influenza vírust, a csontjainkat formát tartsuk, a bőrünk fiatal és üde maradjon.

A vitaminok a természet csodái, szervezetünk számára életfontosságúak. nem a megfelelő mennyiséget vesszük magunkhoz, testünk különböző hiánytünetekkel reagál.






Ez különösen igaz akkor, ha szenvedünk a stressztől, helytelenül táplálkozunk, illetve ha testileg és lelkileg is megterhelő időszakban vagyunk. Néhány évvel ezelőtt a szépségipar tudósai még nem voltak tisztában azzal, hogy a bőrünket is el kell látnunk vitaminokkal. Aztán a kutatások bebizonyították, ha a vitaminokat külsőleg – kozmetikumok segítségével – juttatják a bőrbe, azok nagy segítséget jelentenek például az extrém időjárási viszonyok között – mint amilyen a nedves hideg vagy a száraz meleg -, mert megőrzik a bőr nedvességtartalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top