Szépüljünk

Hogyan vásároljunk rúzst?

Mindig a szem színe határozza meg a rúzs árnyalatát. Vásárláskor tartsuk szemünk mellé a rudacskát, s rögtön meglátjuk, mi az, amit viselhetünk, és mi az, ami örök vágyakozás marad.

Aki katalógusból választ 





Barna szemhez fukszia, vagy kékes, vörös ajak illik. Kék szemhez bézs, bőrszín, rózsás vagy sötétvörös árnyalatok, zöld szemhez barnás vörös, narancsvörös passzol. Aki ennek ellenére is bizonytalan, az a barnásvörös árnyalatokat részesítse előnyben, mert ezzel nem tudja elrontani a hatást, ugyanis ez bőr- és szemszíntől függetlenül minden nőnek jól áll.

Az évente piacra dobott színek sokaságát meghatározza az éppen aktuális divat. De a nők mindig olyan szint keresnek, amely illik a hajszínükhöz, a ruháikhoz és a bőrükhöz is. Azt viszont kevesen tudják, hogy a különböző árnyalatoknak más-más jelentése van, mely nemcsak az aktuális hangulatra világit, hanem a jellemre is.





• A vörös bátorságot, öntudatot fejezi ki, magára vonja a figyelmet, és megvadítja a férfiakat.
• A lilás szenvedélyt sugároz, vamp, és a “férfifaló” jelzővel illetik viselőjét, bár a férfiak kevésbé kedvelik ezt a színt.
• A rózsaszín romantika, tisztaság, kedvesség, minél világosabb a tónus, annál szűziesebb a megjelenés.
• A narancs jóindulatú, barátságos, szeret pletykálkodni, és imádja a saját hangját hallani.
• Barna: megértés, elfogadás, mások segítése, két lábbal a földön állás.
• Kékes, zöldes: a feltűnési viszketegségben szenvedők, akik megbotránkoztatják környezetüket.






Állag


Napközben a csillogó, átlátszó fényű rúzsok remekül mutatnak az ajkon, és ezekkel tükör nélkül is könnyen utánrúzsozhatunk. Előnyük, hogy a krémesebb alkotórészek ápolják az ajkat, és természetesen csillogóvá teszik. Estére tartós, matt rúzs az ideális, mert így az ajak drámaibbnak tűnik, és lelkiismeret-furdalás nélkül hódolhatunk evésnek, ivásnak és csóknak.

Nappalra és estére egyaránt remekül mutatnak a színezett szájfények is, amelyeket önmagukban viseljünk. Akinek érzékeny, kiszáradásra hajlamos a bőre, az használjon tápláló anyagokban gazdag, krémes állagú rúzst, és a smink lemosása után speciális ápolótermékkel kényeztesse a finom, puha bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top