nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szembejött
Vascsővel, téglával verte félholtra élettársát

Vascsővel, téglával verte félholtra élettársát

Tavaly nyáron brutálisan bántalmazta az élettársát egy nő, miután drogok hatása alatt féltékenységi dührohamot kapott. Vascsővel, téglával esett neki a férfinak, akinek az életét a szomszédok mentették meg.
NLCafé
f Ajánlom

A vád szerint egy 45 éves budapesti nő tavaly júliusban féltékenységből bántalmazta élettársát, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi életét a közelben lakók mentették meg azzal, hogy értesítették a mentőket és a rendőröket.

A vádlott az ügyészség közleménye szerint kábítószert fogyasztott, mielőtt nekiesett volna a férfinak. A nő magához vett egy vascsövet és azzal a lakásban több alkalommal fejen ütötte az élettársát, aki az udvarrra menekült.

A nő azonban utánament, és az udvaron is ütötte az áldozatát, majd fojtogatta is a férfit. Ezután a sértettet az udvaron hagyva először visszament a lakásba, rövid idő múlva azonban visszatért, és egy téglával fejen dobta a férfit.

A közelben lakók észrevették a történteket, és szóltak a mentőknek, akik a sértettet a helyszínen ellátták, majd kórházba vitték, a rendőrök pedig a vádlottat a lakásban elfogták. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, és csak a gyors közbeavatkozásnak köszönheti életét. A Fővárosi Főügyészség a nőt emberölés bűntettének kísérletével vádolja.

 

Megosztás Facebookon