Szembejött

Vascsővel, téglával verte félholtra élettársát

Tavaly nyáron brutálisan bántalmazta az élettársát egy nő, miután drogok hatása alatt féltékenységi dührohamot kapott. Vascsővel, téglával esett neki a férfinak, akinek az életét a szomszédok mentették meg.

A vád szerint egy 45 éves budapesti nő tavaly júliusban féltékenységből bántalmazta élettársát, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi életét a közelben lakók mentették meg azzal, hogy értesítették a mentőket és a rendőröket.

A vádlott az ügyészség közleménye szerint kábítószert fogyasztott, mielőtt nekiesett volna a férfinak. A nő magához vett egy vascsövet és azzal a lakásban több alkalommal fejen ütötte az élettársát, aki az udvarrra menekült.

A nő azonban utánament, és az udvaron is ütötte az áldozatát, majd fojtogatta is a férfit. Ezután a sértettet az udvaron hagyva először visszament a lakásba, rövid idő múlva azonban visszatért, és egy téglával fejen dobta a férfit.

A közelben lakók észrevették a történteket, és szóltak a mentőknek, akik a sértettet a helyszínen ellátták, majd kórházba vitték, a rendőrök pedig a vádlottat a lakásban elfogták. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, és csak a gyors közbeavatkozásnak köszönheti életét. A Fővárosi Főügyészség a nőt emberölés bűntettének kísérletével vádolja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top