nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szembejött
Vod­ká­val ön­tötte le, majd gyúj­totta fel mos­to­ha­lá­nyát, mert az na­si­ért kö­nyör­gött

Vod­ká­val ön­tötte le, majd gyúj­totta fel mos­to­ha­lá­nyát, mert az na­si­ért kö­nyör­gött

Embertelen kegyetlenséggel ölte meg mostohalányát egy 25 éves férfi Michigan államban. Az 5 éves gyerek bűne az volt, hogy vacsoraidő előtt szeretett volna egy kis nasit.
NLCafé
f Ajánlom

Vacsoraidő előtt szeretett volna nassolni valamit Luna, az ötéves michigani kislány, de mostohaapja inkább megölte őt. Az emberi ésszel nehezen felfogható bűncselekményt a 25 éves Thomas McClellan követte el, aki gyilkosság előtt pár hónappal vette feleségül a kislány édesanyját.

Három hónappal ezelőtt a férfi és a kislány egyedül maradt otthon, amikor az éppen pihenő mostohát a kislány megzavarta azzal, hogy éhes, és enni szeretne valamit. A férfi megpróbálta lerázni az éhes gyereket azzal, hogy még nincs vacsoraidő, de Luna tovább kérlelte.

A férfinak elege lett a könyörgésből és ahelyett, hogy enni adott volna Lunának, helyette rátámadt: ötször mellkason szúrta, majd egy lepedőbe csavarta, vodkával lelocsolta és felgyújtotta.

A tűz viszont nem állt meg a lepedőnél, hanem tovább terjedt a lakásban, mire a szomszédok kihívták a tűzoltókat, akik felfedezték a gyermek holttestét.

McClellan nem tagadta bűnösségét, gyermekbántalmazás, emberölés és gyújtogatás vádjával állították bíróság elé, ügyében ma születik döntés – írja a Daily Mail.

 

Megosztás Facebookon