Szembejött

Fel­ka­varó rész­le­tek de­rül­tek ki a ma­gyar férfi ki­vég­zé­sé­ről

Ma reggelre kivégezték az Egyesült Államokban William Morva magyar származású rabot, aki az utolsó pillanatig kegyelemben reménykedett. Utolsó szó jogán nem mondott semmit, aztán mégis, de azt már senki sem értette.

Mint ahogy arról ma délelőtt beszámoltunk, méreginjekcióval kivégezték az Egyesült Államokban William Morvát, aki két embert lőtt le menekülés közben. A Guradian cikke szerint Morvát Virginia állam legújabb protokollja szerint végezték ki, életének megmentéséért korábban több petíció is indult.

William Morva a kivégzése előtt kék farmert és fehér pólót viselt, amikor megkérdezték, hogy az utolsó szó jogán kíván-e mondani valamit, azt válaszolta, hogy nem. Többek szerint később még motyogott valamit, de azt már senki sem értette.

A kétszeres gyilkosnak ottani idő szerint reggel 9-kor adták be a halálos méreginjekciót, a halálát percekkel később állapították meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top