Szembejött

Életveszélyes játékot űznek a gyerekek, az nyer, aki több ideig fekszik a kocsik között

Sokkoló képeket tett közzé a rendőrség Washington államban, ahol a gyerekek legújabb szórakozása, hogy az autók közé fekszenek. Az a legmenőbb, aki a legtovább bírja az elhaladó autók között.

Három gyerek játszik életveszélyes körülmények között az úton a rendőrség általa a napokban közreadott felvételeken. A képeken látszik, ahogy a 4-9 éves forma gyerekek az úttestre hasalnak, míg egy másik fotón egy sebesen mozgó autó fel futnak. A rendőrség most épp azon dolgozik, hogy beazonosítsa a gyerekeket és megtalálja a szüleiket, akiknek valószínűleg fogalma sincs, mivel töltik gyermekeik a szabadidőt.

“A szülőknek tudniuk kell, hogy hol vannak, és mit csinálnak gyermekeik, amikor kimennek a házból. Győződjenek meg róla, hogy biztonságban vannak. Arra buzdítjuk a szülőket, hogy beszéljenek gyermekeikkel a közúti biztonságról” – javasolta általánosan a szülőknek Vicky Queen felügyelő.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top