Szabadidő

Ne ettől legyen extrém az esküvőd – vicces videó

Minden menyasszony rémálma, hogy váratlan esemény nyomja rá a bélyegét a ceremóniára, vagy hogy a lakodalomban történik valami olyan, amitől másképp lesz emlékezetes az esküvő. Vicces videót hoztunk.

Amikor az ember lánya férjhez megy, arra vágyik, hogy a nagy nap örökre emlékezetes legyen a számára. Nem véletlenül előzi meg az esküvőt annyi készülődés. Vannak, akik már az esemény előtt akár több mint egy évvel elkezdik szervezni a dolgokat, és csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy olyan varázslatos legyen a lakodalom, amilyet mindig is elképzeltek. 

A legszebb menyasszonyi ruha megtalálása, a helyszín kiválasztása, a násznép meghívása, a díszítés, az étel, a zene… Szinte felsorolni sem lehet, mennyi mindenre figyelnie kell az ifjú párnak és segítőiknek, hogy a legjobbat hozzák ki abból az egyetlen napból, amelyen a szerelmesek összekötik az életüket. Akik már megélték, tudják, hogy mennyi ráfordított energiába, pénzbe, na meg stresszbe kerül, mire minden összeáll a nagy napra. 

Minden hiába

Ám vannak helyzetek, amelyekre még a legprecízebbek sem tudnak felkészülni. Ugyanis az esküvőn is történhetnek váratlan események, amelyek jó esetben feldobják a hangulatot, rosszabb esetben pedig akár el is vehetik az esküvő varázsát. 

Hogy mit tehetnek azok, akik bakik nélkül szeretnék megünnepelni a menyegzőt? Nem sokat. Talán elég lehet, ha nem veszik a szívükre, ha valami nem úgy történik, mint ahogyan azt szerették volna. Jöjjön egy kis vidám válogatás arról, milyen izgalmakat tartogathat egy esküvő.

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top