Szabadidő

Valentin-napi tipp: ennek biztosan örülnek a nők

Még az ajándékvásárlásban jártas férfiaknak is feladja a leckét a Valentin-nap. Ugyanis tényleg nem könnyű megtalálni a tökéletes meglepetést. Hogy megkönnyítsük a pasik dolgát, hoztunk néhány szuper ötletet.

Ajándékokat adni és kapni is csoda jó. Az érzés viszont akkor valóban felemelő, ha az a meglepetés eléri célját, és a megajándékozott fél valóban örül. Míg a nők azt hiszik, a férfiaknak a legnehezebb ajándékot venni, addig a szerelem ünnepe előtt sokkal több kétségbeesett pasit lehet látni az üzletekben, akikről azonnal lerí, hogy fogalmuk sincsen, mivel lepjék meg a szerelmüket. Most olyan ötleteket hoztunk, amelyek nekik is segítenek.

Elő a romantikával!

A legtöbb nő imád ajándékot kapni, főleg ha a szerelme lepi meg valamivel. A csomagolás bontogatása az egyik legizgalmasabb dolog a világon, ám ha nem olyan dolog kerül elő, amit remélünk, bizony marad egy kicsi hiányérzetünk. Sőt sokszor nem is egy tárgy az, amire vágyunk. A lelkünk ugyanis rajong a filmekből jól ismert romantikáért.

 

Bármilyen elcsépeltnek tűnik, egy gyertyafényes vacsora például tökéletes ötlet Valentin-napra. Ha még egy apró ékszer is lapul az asztalon egy kis dobozban, garantált a siker. Persze nem az a fontos, hogy drága helyre menjünk, és az ékszer ára sem lényeges, az élmény és a hangulat teszi ugyanis feledhetetlenné az együttlétet, az ajándék pedig tökéletes emlék a szép estéről.

Valentin-napi tipp: ennek biztosan örülnek a nők

A mozi is jó választás, ha van olyan film, amit tényleg szeret a kiválasztottad. Ha biztos vagy a filmválasztásban, el se áruld neki, hogy mit néztek meg. Csak tudasd vele, hogy moziba mentek. Egy apró ajándék azonban ebben az esetben is lapulhat a zsebedben. Várd meg a megfelelő pillanatot, és csak akkor add oda a meglepetést. Mozi helyett egy kellemes koncert is igazi, csodás közös program lehet. 

Aki nagyban gondolkodik, mindenképpen számoljon a közös hétvégi kiruccanással. Ugyanis nincs is jobb, mint láblógatva magunk mögött hagyni a hétköznapi terheket, és úgy pihenni, hogy közben a szerelmünkkel lehetünk. A lényeg ebben az esetben is a közös élmény és az odafigyelés, amit semmilyen ajándékkal nem lehet pótolni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top