nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Tavaszi szüneti kedvezmények az újpesti Tarzan™ Parkban! (X)

Tavaszi szüneti kedvezmények az újpesti Tarzan™ Parkban! (X)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit!
Avatar
hirdetés
f Ajánlom


Kalandos, óriás, biztonságos! Talán így lehetne a legegyszerűbben, mindössze három szóval leírni a közel 2 hektáron elterülő szabadtéri családi játszóparkot, az újpesti Tarzan™ Parkot! A parkban összesen 13 óriás játékszigeten található – természetes anyagokból, speciálisan a park számára kialakított – játszóeszközök nemcsak önfeledt szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hanem játék közben fejlődik többek között a szem-kéz-láb koordinációjuk, a térérzékelésük, az egyensúlyozó képességük is.

Osztálykirándulás szervezése

A Tarzan™ Park osztálykirándulások, óvodai kirándulások számára is ideális helyszín. A látogatás elsősorban óvodás és kisiskolás gyerekcsoportoknak ajánlott, a csoportokat hétköznapokon előzetes bejelentkezés alapján jelentős kedvezmények várják.

Születésnapi bulik

Ünnepeljetek a Tarzan™ Parkban, ahol a szülinapos ingyen vehet részt szülinapi partiján, amennyiben legalább 10 vendéget visz magával! Lehetőség van gluténmentes, tejmentes és nyírfacukorból készült torta rendelésére is.


Látogassatok el a Tarzan™ Parkba a szezonnyitó hétvégén:

2018. március 24–25. között 10.00–17.00 óráig!

A tavaszi szünet idején (2018. március 29. – április 3. között) mindennap már 9 órától várják a látogatókat 17 óráig!

Kedvezményes kísérőjegyek: 2018. március 15-től a tavaszi szünet végéig mindennap, majd áprilisban hétköznaponként minden megváltott gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő jegye 50%-os kedvezménnyel vásárolható.

Zárás előtti időszak: zárás előtt 2 órával féláron válthatók a belépőjegyek.

További részletek és feltételek a weboldalon: www.tarzanpark.hu

Az élményekkel teli Tarzan™ Park szeretettel várja minden kedves leendő és visszatérő vendégét a 2018-as szezonban is!


Elérhetőség:
Tarzan™ Park
1046 Budapest, Tábor u. 26–28.
www.tarzanpark.hu
www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon