Szabadidő

3 szuper program, amit nem érdemes kihagyni augusztusban

Sportos programra vágysz, vagy a porontynak keresel nyári tábort, esetleg inkább pihenni szeretnél? Ne csüggedj, semmi jóról nem csúsztál még le!

Gyere és zárd a nyarat egy szuper Fitt nappal!

Augusztus 19-én nyárbúcsúztató fittőrülettel várja a Scitec a sport szerelmeseit Siófokon.  Az edzések mellett ingyenes szűrővizsgálatok, életmódtanácsok, rengeteg vetélkedő és sportverseny is vár értékes Scitec Nutrition nyereményekért.

Hol? Siófok

Mikor? Augusztus 19.

3 szuper program, amit nem érdemes kihagyni augusztusban

X. Wosinski Képzőművészeti Tábor

Van még lehetőség a nyári táborozásra. Képzőművészeti tábor indul 6-14 évesek számára Balfon, augusztus 21-től. A tábor díja: 15 000 Ft/fő, mely tartalmazza a foglalkozások alapanyagait, a táborvezetők közreműködését, illetve a napi háromszori étkezést.

Hol? Balf

Mikor? Augusztus 21- 25.

Mennyi? 15.000 forint

Vonulj el!

A Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel minden szerdán és szombaton zalai borkóstoló programot szervez, a nyári időszakban, péntekenként pedig kirándulást az Őrségbe és Muravidékre. Semmiképp se hagyd ki!

Még több program és információ itt található. 

+1 XII. Túros Puliszka Fesztivál

Ha augusztus 26-27-én Erdélyben jársz, ne hagyd ki a XII. Túros Puliszka Fesztivált sem, ahol Páli Petra és Tánckara is fellép augusztus 26-án! 

3 szuper program, amit nem érdemes kihagyni augusztusban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top