Szabadidő

Premier Outlet szülinap – Ingyenes családi programok és akár 80% kedvezmény (X)

Október 7-én és 8-án a Premier Outlet születésnapja alkalmából különleges programokkal és Vásárlási Maratonnal várja az érdeklődőket, ahol nemcsak a kicsik, hanem a nagyok is jól érezhetik magukat!

Nincs Premier Outlet szülinap Vásárlási Maraton nélkül!

A látogatók akár 80% kedvezménnyel válogathatnak közel 90 üzlet több száz vezető világmárkájának kínálatából. A szabadidős-, sport- és lifestyle brandek között mindenki megtalálja a stílusához leginkább megfelelő üzleteket.

Programkavalkád

A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várja, valamint egész hétvégén nyitva tart a világ első Playmobil játszóvárosa, a varázslatos Aprópolisz. A felnőttek sem fognak unatkozni a születésnapi partin, ők a Szépségponton kapcsolódhatnak ki, ahol többek közt smink, hajápolási tanácsadás, géllakozás, fogorvosi szűrés, állapotfelmérés, arcdiagnosztika, masszőr, sorselemző és kártyajóslás várja őket.

Ízkalandok a Premier Outletben

A gasztronómiáról a Street Food Fesztivál gondoskodik, ahol több igazi gasztronómiai parádéban lehet részünk. A hamburgertől a kecskesajtig, az orosztól a mexikói konyháig rengeteg finomságot kóstolhatunk október első teljes hétvégéjén a biatorbágyi outletközpontban. A húsimádókat a Befalo Bill várja. A Burger Bárban igazán kézműves hamburgereket ízlelhetünk, a klasszikus húsételek szerelmesei pedig a Kobe kolbászaiban találhatják meg az örömüket.

Ha már a kecskesajtot említettük: nem csak ilyen, de akár lazacos szendviccsel is csillapíthatjuk éhségünket a Che Che standjánál. De az édesszájúak sem maradnak hoppon. Várja őket a Crepezilla óriás palacsintacsodáival, vagy mások mellett a Choco Kebab és a Waffelland csokoládé- és egyéb édességkülönlegességekkel. A kiadós fogások után pedig oltsuk szomjunkat egy jó limonádéval a LemonBárban, vagy kortyoljunk a zamatos pörkölésű kávékból a Bookline Egy könyv: Egy kávé standjánál.

A szülinapi esemény első napján a felelős állattartás kerül reflektorfénybe, ahol nem csupán kisállat simogatásra kerül sor, hanem az örökbefogadásra is, hiszen kutyákkal és cicákkal állatmenhelyek települnek ki a biatorbágyi outletközpontba.

A hab tortán: a Premier Outlet ajándék születésnapi muffinokkal várja az érdeklődőket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top