Szabadidő

Női sorsok, szenvedélyes történetek, izgalmas olvasmányok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

A könyvmolyok kedvenc hónapja az április, hiszen ilyenkor rendezik meg a Könyvfesztivált, amire mindenki nagyon készül, hiszen rengeteg újdonság érkezik a kiadóktól. Összegyűjtöttünk nektek néhány olvasmányt, amit te is beszerezhetsz idén a Könyvfesztiválon.

Idén is a Millenáris park ad helyet a 4 napos könyvünnepnek, ahol mindenki megtalálhatja a kedvenc regényeit, szerzőkkel dedikáltathat, és rengeteg könyves programon vehet részt. Összegyűjtöttük nektek, hogy idén milyen újdonságok várnak titeket a Könyvfesztiválon a kiadók.

Válogatásunkban csupa olyan könyvet találsz, amiben a különböző női sorsokról olvashatsz. Olyan nőket ismerhetsz meg ezekben a könyvekben, akik érdekesek, titokzatosak és izgalmasak. Hiszen mi nők is ilyenek vagyunk. Sokszor sebezhetőek, romantikusak, szenvedélyesek, erősek és bátrak, még akkor is, amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok. 

Női sorsok, szenvedélyes titkok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

Anne L. Green: Eltitkolt múlt

Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?

Anne L. Green harmadik sikerkönyvében erre keresi a választ. Az új regény a korábbiaknál is szenvedélyesebb és fordulatosabb, így hamar a toplisták élére került.

Alex született nőcsábász. De mi történik, ha beleun az addigi felszínes életébe és összetalálkozik Alexával, aki másképp tekint rá? Megtapasztalja, milyen szeretni és szeretve lenni. Vajon boldogságuk útjába állhat a lány titkokkal teli múltja?

Álomgyár Kiadó

 

 

 

Női sorsok, szenvedélyes titkok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

Fiona Barton: Az özvegy

Vajon mi játszódik le egy asszony fejében, ha azzal szembesül, hogy imádott férje – életében az egyetlen férfi – talán mégsem olyan tökéletes, amilyennek hitte? Vajon mi játszódik le benne, amikor megtudja, hogy a férjét egy kínos ügy miatt elbocsátották a munkahelyéről… Amikor megjelenik a küszöbön a rendőrség…És amikor a férfi az újságok címoldalára kerül gyermekrablás és gyilkosság vádjával…

Lehet, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hitte? Lehet, hogy az idillinek látszó házasság csak kulissza, és mögötte iszonyú titok lappang?

21. Század Kiadó

 

Női sorsok, szenvedélyes titkok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

Fábián Janka: Az utolsó boszorkány történetei

1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra… a boszorkányok örökségét.

Mágia, bűbáj és boszorkányság Fábián Janka népszerű e-könyv sorozata, eddig nem publikált új epizódokkal gazdagodva, végre keménykötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

Libri Könyvkiadó

 

 

 

Női sorsok, szenvedélyes titkok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

Estelle Laure: Tomboló fény

Lucille és Wren édesanyja két hétre elutazott. De ahogy telnek a napok, szembesülniük kell vele, hogy a két hét valójában örökre szól. Apjuk már régen elhagyta őket, így magukra vannak utalva. Kevés pénzük hamar elfogy, így a nagyobbik lány, Lucille elkezd munkát keresni, amiben két barátja, Digby és Eden segítenek neki. Ahogy múlik az idő, a remény egyre halványodik a lányokban, hogy sorsuk jobbra fordul. 

Mikor már a kétségbeesés kezdi felőrölni őket, megtörténik a csoda. Felbukkan az életükben egy titokzatos jótevő.

Maxim Könyvkiadó

 

 

Női sorsok, szenvedélyes titkok: itt vannak a Könyvfesztivál újdonságai

Cecelia Ahern: A Vétkes

Celestine North minden szempontból tökéletes életet él. Példás testvér és gyermek, osztálytársai és tanárai kedvelik, és a barátja is lenyűgöző pasi. Egy nap azonban váratlan helyzetben találja magát, és ösztönösen dönt. Szabályt szeg, ez pedig hatással lehet egész életére. Akár börtönbe is kerülhet. Kiközösíthetik, megbélyegezhetik, billogot süthetnek rá. Lehet, hogy Vétkessé nyilvánítják.

Athenaeum Kiadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top