Szabadidő

Most ingyen találkozhatsz a világ egyik legjobb zenekarával a Bazilika előtt!

Egy magyar zenekar, amelyet imádnak Amerikában, Ázsiában és Európában is, neki mégis az itthoni közönség a legeslegfontosabb. Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar épp ezért június 17-én 19 órakor ingyenes szabadtéri koncerttel készül a budapesti Szent István-bazilika előtti térre. TérTáncKoncert a toleranciáért cigány muzsikusokkal, 500 táncoló gyerekkel és Brahms legnépszerűbb, legenergikusabb Magyar táncaival. A koncertet papírszékeken ülve hallgathatjátok meg, amit az esemény után dedikáltathattok, sőt haza is vihettek!


A TérTáncKoncert – ahogy mindig – idén is tele lesz meglepetésekkel, de a koncert legnagyobb részében Brahms Magyar táncait élvezhetitek. A zeneszerzőt vonzotta a cigányzene és a magyar népzene, ezekbe a műveibe pedig minden szeretetét beletette.


Így tesz majd Fischer Iván és zenekara is, és ugyanezzel a szeretettel készül a koncertre hosszú hónapok óta az az 500 nehéz sorsú és szerencsésebb fiatal, akik június 17-én a Harangozó-díjas Vári Bertalan koreográfiájára táncolnak majd a téren. A srácok az ország 24 különböző pontjáról érkeznek – s hogy miért csinálják? Mert Budapesten egy napra igazi sztárok lehetnek, és egy új, színesebb világ nyílik ki előttük. Van, aki szerint olyan ez a fellépés és az odáig vezető út, mint egy álom.


A TérTáncKoncerten hihetetlen energiák szabadulnak fel. Gyertek ki a térre, és élvezzük együtt a találkozást egymással és a zenével – indítsuk el együtt a nyarat a világ egyik legjobb zenekarával és 500 fantasztikus táncos fiatallal!

TérTáncKoncert június 17-én 19 órakor a Szent István-bazilika előtti téren.

Itt csatlakozhatsz az eseményhez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top