Szabadidő

Nagy meglepetés a macskaajtóban: erre ért haza a ház ura

Egy amerikai férfi alaposan meglepődött, amikor szabadságáról hazaérve lakását feldúlva találta. Arra nem számított, hogy az elkövető hamarosan visszatér a tett színhelyére.

Doug Harder a WTSP tévécsatornának nyilatkozva elmondta, hogy vakációjáról megérkezve a pusztítás nyomaiból megállapította, hogy egy fiatal fekete medve kinyitotta a résnyire nyitva hagyott teraszajtót, megdézsmálta az éléskamra tartalmát, a ház szőnyegére piszkított, majd távozott.

A férfi másnap nem bízta a véletlenre a dolgot, és megbizonyosodott róla, hogy alaposan bezárt minden nyílászárót. Ehhez képest hazaérve az alábbi kép fogadta: a fiatal mackó a macskabejáróval próbálkozott, amibe Micimackóhoz hasonló módon beleszorult.

Csacsi (nem túl) öreg medve... (Fotó: Doug Harder)
Csacsi (nem túl) öreg medve… – Fotó: Doug Harder

Az állat nem esett pánikba, Harder pedig megőrizte a lélekjelenlétét, és megörökítette a különös találkozást az utókornak. A Daily Mail brit lap értesülései – illetve Doug Harder lenti fotójának tanúsága – szerint a kölyökmedve végül sikeresen kiszabadult az ajtó fogságából és távozott.

“A szörny, a bestia most távozik” – Fotó: Doug Harder

 További cikkek medvékről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top