Szabadidő

Ezekkel a fotós alkalmazásokkal csodásan felturbózhatod a képeidet

Van számodra pár ötletünk, ha te is szereted némi filterrel hangulatosabbá tenni, vagy éppen profi módon kicsit gatyába rázni a képeket, amiket készítesz. Jöjjön három fotós app, amit imádni fogsz.

Valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, a mobiltelefonnal rendelkezők többségének legalább egy fotós alkalmazás is ott figyel ma már az okostelefonján. Hogy mást ne mondjunk, például az Instagram. Összeszedtük az aktuális  kedvenceinket a manapság elérhető fotós appok közül. Ha te is azok közé tartozol, aki szeret kicsit művészkedni, játszani a képekkel, amiket készít, akkor reméljük, sikerül most tippet adnunk neked.

Vintage retro camera

Az első kedvencünket a retró szerelmeseinek ajánljuk. A Vintage retro camera alkalmazással képeidet egy kattintással átalakíthatod a harmincas vagy az ötvenes évek stílusára, de polaroid fotókat is varázsolhatsz belőlük. Természetesen új és már meglévő képeid variálására is használhatod az appot. És a java csak most jön: nemcsak képeket, hanem videókat is retró hangulatúra alakíthatsz vele. A felhasználók által 4,2-re értékelt alkalmazás androidos készülékekre érhető el. Ilyesmiket lehet vele alkotni:

Lucid

Következő választottunkkal olyan képeket rittyenthetsz magadnak, amelyek láttán Picasso is elégedetten csettintene. Persze, tudjuk, hogy az idei év szenzációja a Prisma nevű alkalmazás, de az iOS-re és androidra is ingyenesen letölthető Lucid a mi szívünkhöz mégis közelebb áll. Annyival felhasználóbarátabb ugyanis, hogy miután kiválasztod a képet, amit átalakítani szeretnél, rögtön megmutatja a különböző filterekkel elkészíthető előnézeteit is, nem pedig sablonképekből kell kiválasztanod a legszimpatikusabbat. A végeredmény például ilyen lehet:

Ezekkel a fotós alkalmazásokkal csodásan felturbózhatod a képeidet

Bestie

Ha tökéletes szelfit szeretnél készíteni, akkor ezt az appot neked találták ki. A Bestie-ben az a nagy menőség, hogy már a kép elkészülte előtt láthatod, hogy az egyes filtereket használva hogyan nézne ki a végeredmény. Csak jobbra-balra scrollozol az ujjaddal a telefon kijelzőjén, és még az exponálás előtt láthatod, hogy nézne ki a kép. Több mint húsz különböző stílusú filter közül lehet választani, el lehet tüntetni vele a bőrhibákat, és variálni lehet a bőr tónusát is, pont mintha sminkelnél. Az alkalmazás androidra és iPhone-ra is ingyenes. Szerintünk egy álom, de döntsd el te:

Olvass még fotózás témában az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top