Szabadidő

Extrém esküvők: minden képzeleten túl

Hogyan lehet örökké emlékezetes egy esküvő? Vannak, akik szerint valami igazán extrémet érdemes csinálni. Mondjuk felmászni az Everstre, és ott kimondani a boldogítót.

 Hogy kinek mit jelent a házasság, teljesen változó. Míg vannak, akik kettecskén, elvonultan, csendben adják meg a tiszteletet egymásnak és az alkalomnak, akadnak, akik óriási vendégtömeg kellős közepén, nagyot mulatva teszik feledhetetlenné a csodás esküvőt. Mások pedig abban hisznek, hogy az extrém esküvők adják meg a varázslatos szertartások savát-borsát. Legyen szó bármelyikről, egy a fontos: az ifjú pár úgy érezze, övék a világ. Lássunk csodát!

Esőerdőben házasodnál? Megteheted. A vendégek őslakosok házában fognak lakni, a természeti csodákra pedig egyszerűen nem lehet felkészülni. Vagy ez már sok(k)? Pedig voltak, akik bevállalták.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 Tudtad, hogy a Mount Everest tetején is egybekelhetsz a szerelmeddel? Csak fel kell jutni oda… Aztán ott az alaptábor is, már azoknak, akik megelégszenek vele. Tériszonyosok hátrányban! Csak kitartóaknak ajánlott. Az edzés jó kezdet a házasság terheinek cipeléséhez is.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 Akik szeretnének úszni a boldogságban, de arra nem vágynak, hogy a ruhájuk vizes legyen, ilyen vízi világot is választhatnak maguk köré a nagy napra.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 Egy amerikai pár, akik a sziklamászás szerelmesei, sokszor álltak már a helyzet, na meg a sziklák magaslatán. Az esküvőjük alkalmából úgy gondolták, nem adják lejjebb, és a szertartásra is égi magaslatokban került sor. A násznép addig lent várt. Nem is értjük, miért…

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 A világ egyik legextrémebb zenei fesztiválja a Burning Man. Akik ott házasodnak, egészen biztosan legalább olyan izgalmas életet élhetnek, mint amilyen az esküvőjük helyszíne volt.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 Horrorrajongók, figyelem! Az erdélyi Drakula-kastély igazi csemege lehet azok számára, akik nem csak a boldogságtól szeretnek borzongani.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

 Akik nagyot akarnak domborítani, olyan esküvői helyszínt is választhatnak, amely az űrből is látszik. Nekik sikerült.

Extrém esküvők: túl a képzeleten

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top