nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Kukásautón utazott az éhes medve – cuki fotók

Kukásautón utazott az éhes medve – cuki fotók

Úgy tűnik, éhségükben a medvék már odáig merészkednek, hogy a kukásautók tetejére is fölmásznak némi élelemért. Sőt, ha az autó épp elindul, akkor csemegézés közben utaznak is egyet.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Kukásautóra mászott az éhes medve, aztán nem tudott onnan lejönni. Nyolc kilométert utazott a kukabúvár Új-Mexikóban. A Santa Fe-i erdészeti hivatal szóvivője szerint a szemétszállító autó sofőrje nagyobb konténert emelt a múlt héten az autóra, amikor különös ricsajt hallott, aztán meglátta a medvét a jármű tetején.

A sofőr az erdészeti szolgálat tűzoltáshoz használt helikopterének több mint nyolc kilométeres távolságban található állomáshelyéhez hajtott, ahol a szolgálat és a nemzeti park közel harminc munkatársa gyűlt össze, hogy kiszabadítsák a kukásautó tetején rekedt állatot.

A sofőr végül egy fa mellé állt az autóval, az éhes maci pedig könnyedén fölkapaszkodott a fára. Az utazás nem igazán tetszhetett neki, mert a fáról több mint egy óra múltán merészkedett csak le, aztán villámgyorsan eliszkolt a területről. Vélhetően egy életre elment a kedve a kukásautó kínálta élelemtől….

Így utazott a medve a kukásautón

Hiába, az éhség nagy úr...
Hiába, az éhség nagy úr…
Mégsem biztos, hogy újra megpróbálkozik ezzel...
Mégsem biztos, hogy újra megpróbálkozik ezzel…
Viszont a kukás autó tetején utazás félelmetes élmény...
Kukásautó tetején utazni félelmetes élmény…
Le kéne jönni innen valahogy...
Le kéne jönni innen valahogy…
Megosztás Facebookon