Szabadidő

Ezektől a bomba testű tűzoltóktól biztosan kimelegszel

Elképesztő a felsőtestük azoknak a tűzoltóknak, akik vállalták a fotózást egy 2017-es naptárhoz, ráadásul ezt jótékonysági céllal tették. Nos, amilyen forró lehet körülöttük a levegő, éppen annyira jó lelkűek is. Ámulj és bámulj a tűzoltók fotózásáról készült videón.

1993 óta minden évben kiadják jótékonysági naptárukat az ausztrál tűzoltók. A bevétellel a Westmead Gyermekkórház égési sérülteket kezelő osztályát támogatják. Mindeddig 1,3 millió ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 280 millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze. A jótékonysági bevétel egyik részéből modern gyógyászati eszközöket vásároltak, a másik felét a kórház dolgozói létszáma bővítésére fordították.

A káprázatos testű ausztrál tűzoltók 2017-es vadiúj naptárát akár meg is vásárolhatod, vagy elérheted mobilapplikáción is. A naptár 20 ausztrál dollárba, vagyis nagyjából 4300 forintba kerül.

Nézd meg a videón, hogyan készültek a káprázatos fotók a tűzoltókról

(Humen Online)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top