Szabadidő

Van egy rossz hírünk, ami az időjárást illeti

Csütörtökön visszatér a rossz idő.

Sajnos nem maradunk sokáig csapadék nélkül, csütörtökön újra esős, hidegebb idő köszönt be – ez derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Ma még túlnyomóan napos időben lehet részünk, és legfeljebb az Északi-középhegységben alakulhat ki néhol egy-egy gyenge futó zápor. A Dunántúlon élénk, északnyugaton erős, akár viharos lökések is kísérhetik a déliesre forduló szelet. Délután átmenetileg újra melegebb tavaszi időben lehet részünk, 15-20 fokot mérhetünk.

Csütörtökön viszont ismét elromlik az idő, országszerte eső várható, a Dunántúlon délután zivatar sem kizárt. Élénk, időnként erős lehet a déli-délnyugati szél. Hajnalban 3-11, délután pedig 10-19 fok valószínű, a magasabb értékeket a déli órákban északkeleten mérhetünk.

Pénteken délelőtt a keleti tájakról is elvonul a csapadék, aztán délután a hosszabb napos időszakok mellett szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Délután 17-21 fok várható.

Az előrejelzés most azt mutatja, hogy nincs minden veszve, hétvégén szép időnk lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top