Szabadidő

120 forintért alázták meg a szombathelyi mozinézőket

A mozi személyzete film közben akarta behajtani a különbözetet a rossz áron eladott jegyek után.

Néhány nézőt érvényes jeggyel sem engedtek be Szombathelyen a Savaria Plaza mozijába, amíg ki nem fizetik a különbözetet, másokat a film kezdetén állítottak fel, hogy fizessenek ki 120 forintot jegyenként, mert az internetes rendszer véletlenül ennyivel olcsóbban adta a jegyeket a Bosszúállók című filmre – írja a Nyugat.hu.

 

Egész sorokat állítottak fel a moziban. Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.com

A Bors megkereste a mozit üzemeltető Cinema Cityt, ahol Buda Andrea PR- és marketingigazgató elismerte, szombathelyi kollégái hibás döntést hoztak, amikor a három dimenzióban vetített film jegyárát előbb véletlenül a normál árakkal vitték fel a rendszerbe. Mire kijavították a hibát, 29 ember már megvásárolta az interneten a tévesen olcsóbb jegyeket – mondta Buda Andrea, hozzátéve, hogy az első hibás döntés után a helyi kollégák egy másodikat is hoztak, amikor behajtották a különbözetet.

A cég ezért bocsánatot kért az érintett nézőktől és ajándékmozijegyet, illetve posztereket ajánl fel, kárpótlandó azokat, akikkel kifizettették a különbözetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top