Szabadidő

Arya challenge: az új Trónok harca-kihívás futótűzként terjed az interneten

Az HBO sikersorozatának legújabb, sok vitát kiváltó része természetesen a challenge-fabrikálókat is megihlette. Vigyázat, erősen spoileres tartalom következik!

Új internetes kihívás terjed a Twitteren – vette észre az Index. Az Arya challenge a Trónok harca nyolcadik évadának harmadik, múlt vasárnap sugárzott részéhez kapcsolódik, amelyben az élők végre összecsaptak a Másokkal a deresi csatában.

Arya kardot ránt (Fotó: HBO)

A gigantikus csatajelenet erősen megosztja az internet GoT-rajongó népét: egyesek szerint borzasztóan elszúrták a végét, mások szerint fantasztikusan fineszes csavarral zárták le a nagy összecsapást.

Utóbbiak találták ki az Arya challenge-et is, amelynek lényege, hogy a kihívásban résztvevők valamilyen tárggyal – banán, répa, plüssmackó, telefon – leutánozzák azt a mozdulatot, ahogy Arya ledöfi az Éjkirályt.

Az újabb kihívásnak – a legtöbb ilyenhez hasonlóan – természetesen a világon semmi értelme – mégis futótűzként terjed az interneten. Olyannyira, hogy már a mainstream médiába is beszivárgott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top