Szabadidő

Beült a Bosszúállókra, a kórházban kötött ki

Annyira zokogott egy néző a Bosszúállók negyedik részén, hogy kórházba kellett szállítani.

Egy 21 éves kínai lány egy ningbói moziban nézte meg a Bosszúállók: Végjáték című Marvel-szuperhősfilmet, ám a sírástól annyira hiperventillálni kezdett, hogy már lélegezni is alig tudott. Azonnal kórházba szállították, ahol oxigént kapott, hogy helyreálljon a légzése.

A Bosszúállók: Végjátékban – amely 22 Marvel-szuperhősfilm végére tesz pontot – a nézők olyan közkedvelt hősökkel találkozhatnak, mint Vasember, Thor és Fekete özvegy. A film a tavaly bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború történetét folytatja, amelynek végén számos Marvel-hős vált porrá. A Végjátékban a túlélők a szuper gonosz Thanos életére törnek. Főszereplői között vannak Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Scarlett Johansson. Az észak-amerikai mozikban egyébként rekordbevétellel, 60 millió dolláros (mintegy 17 milliárd forintos) jegyeladással kezdődött meg csütörtökön a film forgalmazása.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top