Szabadidő

Szétszedte a net a Playboy-modellt

Marisa Papent már letartóztatták egyszer, mikor meztelenül pózolt a Vatikán udvarán. Most a Notre Dame-i tűzvészt ünnepli.

Míg az egész világ (keresztény, nem keresztény, hívő, nem hívő egyaránt) a Notre-Dame-ot gyászolja, van, akit kifejezetten feldobott a tűzvész híre. Legalábbis egy ilyenről tudunk, a belga Playboy-modell Marisa Papenről, aki nem először kavart botrányt egyházellenes megmozdulásaival.

„Templomok égnek le. Végre új idők köszöntenek be!” – írta Facebook-posztjában Marisa, akit pár éve azért vittek börtönbe, mert pucéran pózolt a Vatikán udvarán, hogy így tiltakozzon az egyházban történt molesztálási ügyek ellen. 

Marisa rengeteg beszólást kapott a kijelentése után: a legtöbb kommentelő azt reagálta, az még belefér, hogy nem tiszteli az egyházat, de ezzel a megszólalással a történelmet és az építészetet is semmibe veszi. A modell erre annyit felelt: „A fákat jobban szeretem, mint az épületeket.”

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top