Szabadidő

Ilyen idő várható a húsvéti hosszú hétvégén

Hideg nem lesz, de a szél elronthatja az ünnepet és a pihenést.

Kedden az ország nagy részén ragyogó napsütésben lehet részünk, de a szép idő nem tart ki húsvétig.

Szerdán gyakran lesz felhős az ég, északon és keleten elszórtan kialakulhat zápor. A szél többfelé erős lesz, északkeleten viharos lökések kísérhetik. A legmelegebb órákban 13-18-fok várható – írja az Időkép.

Csütörtökön változóan felhős lesz az idő, délután délen és a Dunántúlon alakulhatnak ki gyenge záporok. Fokozódik a felmelegedés, 16-19 fokos nappali maximumok várhatók.

Nagypénteken sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. Napközben 16-22 fokig melegszik a levegő.

Szombaton az előző napihoz hasonló időjárás várható, napsütéssel és csapadék nélkül. A szél viszont megélénkül, néhol viharos lökések is lehetnek. Délután 15-19 fok mérhetünk.

Húsvétvasárnap változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Húsvéthétfőn is marad a felhős idő, valamint az élénk vagy erős szél. Néhol zápor is kialakulhat. Napközben a hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top