Szabadidő

5 dolog, amiből megtudhatod, hogy a kiszemelted szingli-e, vagy sem

Mindezt anélkül, hogy őt magát megkérdeznéd. Miért is tennéd, hiszen ez túl egyszerű módja lenne annak, hogy megtudd, bonyodalmakkal járna-e, ha ráhajtanál.

A megszokott társaságokban is egyre-másra feltűnnek újabb arcok a házibulikban vagy az összejöveteleken. Van úgy, hogy nem is igazán tudja senki, kinek a haverja, de a lényeg, hogy neked első ránézésre bejön. Tudd meg, hogy szabad préda-e! Ja, hogy meg is lehetne tőle kérdezni?

Szabad a pálya?

Nem szereted a bonyodalmakat? Nem vagy olyan, aki elszedi más párját? Vagy egyszerűen csak szeretnéd feltérképezni, mennyire lesz könnyű vagy nehéz a terep? Van 5 dolog, amit megtehetsz, hogy megtudd, foglalt-e a kiszemelt:

1. Figyelj a részletekre!

Akkor kezdjük az alapoktól: csekkold a gyűrűsujját, lehetőleg mindkét kezét nézd meg! Van, aki a bal, van, aki a jobb kezén hordja a jegygyűrűjét. Ez elég komoly elkötelezettség. Aztán ott van még a nyakláncra függesztett gyűrű, ami akár egy eljegyzés szimbóluma is lehet, vagy egy romantikus tetoválás a kedvese nevével (rosszabb esetben az anyukája nevével).

2. Nézd meg a közösségi oldalát!

Valahol fent kell lennie, az tuti. Ha a nevét megtudtad, akkor valamelyik közösségi oldalon meg is fogod találni a profilját. Egy stabil kapcsolatnak nyoma van az interneten, még akkor is, ha nem minden fotója publikus. Szánj rá időt, és nézd meg a barátai oldalát is.

High School Girls Crying GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Crying GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

3. Ártatlan kérdések

Légy fifikás, s ha a közelébe kerültél, netán beszélgettek is, tégy fel neki általánosnak tűnő kérdéseket:

  • Mivel foglalkozol?
  • Hol töltöd a nyarat?

Ha van barátnője, lassan kiderül az igazság.

4. Próbálkozz a barátainál

Vannak olyan kérdések, amiket nem szeretnél feltenni közvetlenül a célszemélynek. Ilyenkor jöhetnek a haverjai vagy a haverok barátnői. Semmiképpen se támadd le a legjobb barátait, ha diszkrét akarsz maradni.

5. Keresd a tekintetét!

Egy igazi nő olvas a férfi tekintetéből. Ahogy rád néz, rögtön tudni fogod, hogy van-e esélyed nála. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy egyedülálló lenne, de azt igen, hogy bejössz neki, ami kezdetnek nem rossz.

Flynn Rider Disney GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Disney GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top