Szabadidő

Gigászi nyeremény az ötöslottón

Ez minden idők harmadik legnagyobb nyereménye a magyar lottózás történetében.

Mivel legutóbb sem találta el senki a kihúzott számokat az ötöslottón, tovább halmozódott a nyeremény. Ezen a héten már 3,966 milliárd forintot nyerhet, aki jól ikszel. Ez minden idők harmadik legnagyobb nyereménye a hazai lottó történetében.

Már csak az a kérdés, milyen számokat játsszunk meg. Kiss Zoltán Zéró numerológus a Borsnak azt mondta: „Egyáltalán nem tévedés a születésnap számait megjátszani, ez ugyanis a mi energiánk, javasolt is, hogy ez legyen a szerencseszámunk.”

Négy darab négyes értékű számot viszont szerinte nincs értelme megtenni, kicsi az esélye, hogy aki 4-én született, az a 4, 13, 22, 31 számokkal is nyerjen.

De érdemes használni a sorsfeladatszámot is a numerológus szerint, amely a teljes születési dátumunk összeadott, egy jegyre kerekített számjegye.

Ahhoz, hogy telitalálatunk legyen az ötöslottón, 1 a 44 millióhoz az esélyünk. A főnyereményt legutóbb 2018 szeptemberében vitték el, azóta halmozódik az összeg.

(Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top