Szabadidő

Durva baki a Trónok harca első évadában

Jó lesz az a kabát, senkinek nem fog feltűnni.

Kép: Facebook

Mint a Messiást, úgy várják április 14-edikét a Trónok harca rajongói, ugyanis aznap tűzi műsorára az HBO a sorozat záró, szám szerint nyolcadik évadát, de most visszaugrunk az elsőre: a LAD Bible írása szerint Kevin Biegel kibökte, hogy az első évadban van egy nem túl szemet szúró baki, mikor is a Jaime Lannistert alakító Nikolai Coster-Waldau mögött átsétál egy férfi, de nem olyan göncben, amit a sorozatban megszokhattál, hanem egy Patagonia márkájú kabátban, farmerben és bakancsban.

A sorozat első évadának büdzséje meg sem közelítette a jelenlegi összegeket, a hátul caplató színész pedig úgy-ahogy belesimult a környezetébe, talán nem is volt pénz plusz jelmezre. És ha már szóba került a büdzsé, megnéztük, mit ír a pénzekről a Wikipedia. A Trónok harca szócikk szerint az első évad 50-60 millió dollár közti összegre rúgott, ehhez képest a hatodik évad minden epizódja belekerült 10 millió dollárba, a komplett évad pedig kicsit több, mint 100 millióban volt. A winteriscoming.net szerint a záróévad is 100 millió dollár körül lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top