Szabadidő

Jön a tavasz és nem fordul vissza!

Vasárnaptól 20 fok körüli csúcshőmérséklet jön, szerdáig esni sem fog.

Szombaton a napos időjárást csak fátyolfelhők zavarhatják meg. Csapadékra nem kell készülnünk. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között valószínű. Késő este 6 és 12 fok várható – írja a kiderul.hu.

Vasárnap túlnyomóan derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Néhol megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Hétfőn gomolyfelhős, napos idő valószínű, néhol zápor kialakulhat. Többfelé megerősödik az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között valószínű.

Kedden eleinte kevés lesz a felhő, később nyugat felől megnövekszik, majd megvastagszik a felhőzet, de csak néhol alakulhat ki záporeső. Megélénkül, helyenként megerősödik a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top