nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
2400 kilométert utazott az elkóborolt kutya, de gazdája nem fogadta vissza

2400 kilométert utazott az elkóborolt kutya, de gazdája nem fogadta vissza

Azt mondta, már nincs ideje foglalkozni a kutyával. Végül mégis happy enddel zárult a történet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy barátságos pitbull keverék kutya tűnt fel a múlt héten Michigan államban. Az elkóborolt állatot a Humane Society of Midland County nevű állatvédő szervezet befogadta, majd a kutyába ültetett chip segítségével megnézték, ki a gazdája.

Kiderült, hogy a tulajdonos Floridában él, több mint 2400 kilométerre onnan, ahol az ebre rátaláltak. Egy elhivatott önkéntes azonban a nagy távolság ellenére autóba ült a kutyával, hogy megkeresse Blue gazdáját.

Meg is találta a tulajdonost, ám nagyon szomorú vége lett a hazatérésnek: nem fogadták vissza a kutyát. A gazdája azt mondta, megváltoztak a családi körülményei, és már nincs ideje foglalkozni a kutyával.

Az állatvédők minderről egy Facebook-posztban számoltak be, de azt kérték a kommentelőktől, hogy ne ítélkezzenek, tartsák tiszteletben a gazdi döntését. Senki sem tudhatta, hogy ez lesz a vége az utazásnak.

Az egyévesnél fiatalabb Blue így visszakerült Michiganbe, az állatvédők pedig új gazdit kerestek neki. A történet végül happy enddel zárult, ugyanis egy férfi örökbe fogadta a kutyát, aki így új otthonra lelt.

(LadBible)

Megosztás Facebookon