Szabadidő

2400 kilométert utazott az elkóborolt kutya, de gazdája nem fogadta vissza

Azt mondta, már nincs ideje foglalkozni a kutyával. Végül mégis happy enddel zárult a történet.

Egy barátságos pitbull keverék kutya tűnt fel a múlt héten Michigan államban. Az elkóborolt állatot a Humane Society of Midland County nevű állatvédő szervezet befogadta, majd a kutyába ültetett chip segítségével megnézték, ki a gazdája.

Kiderült, hogy a tulajdonos Floridában él, több mint 2400 kilométerre onnan, ahol az ebre rátaláltak. Egy elhivatott önkéntes azonban a nagy távolság ellenére autóba ült a kutyával, hogy megkeresse Blue gazdáját.

Meg is találta a tulajdonost, ám nagyon szomorú vége lett a hazatérésnek: nem fogadták vissza a kutyát. A gazdája azt mondta, megváltoztak a családi körülményei, és már nincs ideje foglalkozni a kutyával.

Az állatvédők minderről egy Facebook-posztban számoltak be, de azt kérték a kommentelőktől, hogy ne ítélkezzenek, tartsák tiszteletben a gazdi döntését. Senki sem tudhatta, hogy ez lesz a vége az utazásnak.

Az egyévesnél fiatalabb Blue így visszakerült Michiganbe, az állatvédők pedig új gazdit kerestek neki. A történet végül happy enddel zárult, ugyanis egy férfi örökbe fogadta a kutyát, aki így új otthonra lelt.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top