Szabadidő

Egy nap tavasz után ismét beborul

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján hétfőn több helyen várható csapadék.

Hétfő

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de az Alföldön még több órára kisüthet a nap. Napközben a Dunántúlon több helyen, az Északi-középhegység területén helyenként alakulhat ki eső, záporeső, majd késő este már délkeleten is lehet csapadék. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 18 fok között valószínű.

Fotó: iStock

Kedd

Többnyire erősen felhős idő várható, szórványosan valószínű eső, záporeső. Északnyugaton a nap második felében már nagyobb területen csökkenhet a felhőzet. Az északnyugati, északi szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szerda

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd mindenütt felszakadozik. Napközben a gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Éjszaka helyenként zápor előfordulhat, majd napközben már számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top