nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Videón az első fehér gólya, aki hazatért a fészkébe idén

Videón az első fehér gólya, aki hazatért a fészkébe idén

Bogyiszlón landolt webkamerán keresztül is látható fészkébe.
Határ Nóra
Határ Nóra
f Ajánlom

Szerdán érkezett haza bogyiszlói fészkébe az első fehér gólya. A fészekben zajló élet webkamerán keresztül is követhető ide kattintva. A madár megérkezéséről egy izgatott néző tett fel fényképeket a Facebook-oldalára.

Noha a Magyar Madártani Egyesület idén már nem indította el a gólyakamerákat, továbbra is több olyan fészek van az országban, ahol élőben követhetjük a költöző madarak életét. Nemrég azon izgulhattunk, hogy Tóbiás és Sára otthonát ismeretlen fekete gólyák foglalták el.

(Sokszínű Vidék)

Címlapi fotó: MTI / Sóki Tamás

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon