nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A család kutyáját képezte ki „tanulásfelügyelőnek” egy apuka

A család kutyáját képezte ki „tanulásfelügyelőnek” egy apuka

A derék eb éberen figyeli, hogy a férfi lánya megcsinálja-e a házi feladatát – ahelyett, hogy a telefonját nyomkodná. Videó.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Zseniális módszert talált ki egy kínai apuka arra, hogy a lánya biztosan megcsinálja a házi feladatát – írja a 24.hu. A férfi „tanulásfelügyelőnek” képezte ki a család kutyáját.

A lelkiismeretes blöki két mellső lábát a gyerek íróasztalára téve figyeli, hogy a kislány a tanulással foglalkozik-e, és ha úgy látja, elkalandozik a figyelme, jelez.

A csak Xu vezetéknéven említett apuka a Pear Videónak nyilatkozva elmondta: lánya hajlamos a halogatásra, és nehezen tud koncentrálni, ezért könnyen elkalandozik a figyelme a házi feladattól.

A kutyát maga tanította meg a gyerekfelügyeletre. „Nagyon jól viselkedik, és mindent megcsinál, amit mondok neki” – mondta a kutyáról, hozzátéve, ha kiadja a parancsot, az eb „őrt áll”, és figyel, hogy a gyerek ne nyomkodja a mobiltelefonját.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon