nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Újabb fantasztikus sikert ért el Szőnyi Ferenc, a magyar vasember

Újabb fantasztikus sikert ért el Szőnyi Ferenc, a magyar vasember

Az 54 éves triatlonista negyedik lett egy floridai versenyen.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Újabb fantasztikus sikert ért el Szőnyi Ferenc, ultratriatlon világbajnokunk. Az 54 éves komáromi vasember március 6-án a floridai Orlandóban vett részt egy ultratriatlon-versenyen, ahol negyedik helyezést ért el – írja a Blikk.

Szőnyi a Facebookon jelentkezett be a verseny után.

Negyedik lettem Floridában! Köszönöm, hogy szurkoltatok

– üzente a rajongóinak. Elmondása szerint a verseny reggel 7 órakor indult. A 7,6 kilométernyi úszást 360 kilométernyi biciklizés követte, majd 84 kilométer futással zártak a versenyzők. Mindezt 27 óra 15 perc alatt sikerült teljesítenie Szőnyinek.

A triatlonista egy hét múlva jön haza Magyarországra, aztán egy kicsit pihenni fog, áprilisra azonban már egy 780 kilométeres futást tervez az El Camino zarándokúton.

Kiemelt kép: Balogh Zoltán/MTI

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon